Tibi Scobiola si-a distrus Jaguarul de 40.000 de euro. Unul dintre finalistii de la "Vocea Romaniei" a fost implicat, duminica dimineata, intr-un accident rutier la intersectia strazii Polona cu Bulevardul Dacia din Capitala. Cantaretul se afla la volanul bolidului sau de lux, un Jaguar in valoare de 40.000 de euro, in momentul in care nu a acordat prioritate si a fost izbit in plin de un taxi, masina lui Tibi Scobiola fiind serios avariata, informeaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mariana Moculescu o face praf pe profa hoata! "Ii fura banii Nidiei pentru sandvisuri!". Silvia Lungeanu, profesoara de canto de la Universitatea Hyperion, acuzata ca ar fi furat bani din gentile studentilor, este acuzata de Mariana Moculescu de faptul ca a furat inclusiv de la fata ei, cand locuiau impreuna. Cantareata Silvia Lungeanu a reaparut din nou in atentia publica printr-un scandal fara precedent! Profesoara de canto este acuzata de sase eleve ca ar fi sustras 5.000 de lei din gentile studentilor sai, scrie Cancan.

Sunt frumosi, dar "puturosi"! Vedetele care sunt certate cu apa si sapunul! In spatele imaginii perfecte pe care o afiseaza la evenimentele la care participa, multe staruri internationale au marii carente in ceea ce priveste igiena personala. Actrita Megan Fox este considerata ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cu toate acestea, in particular nu prea este prietena cu igiena. Ea a dezvaluit, intr-un interviu pentzru revista "FHM", ca nu trege niciodata apa la toaleta. De asemenea, a marturisit ca nu-i place sa faca curatenie si lasa hainele imprastiate peste tot, anunta Click.

Dezvaluire cutremuratoare a femeii care l-a fotografiat gol pe printul Harry. Carrie Reichert, o maseza din SUA, care a facut sex cu printul Harry in Las Vegas si l-a fotografiat gol, povesteste toata intamplare intr-o carte care va fi publicata in curand. Potrivit publicatiei New York Daily News, femeia de 40 de ani are secrete murdare despre mai multe vedete, printre care Tiger Woods, Britney Spears sau Jack Nicholson, si le-a povestit pe toate intr-o carte, noteaza Libertatea.

Cissy Houston: "Daca o internam, Whitney inca mai traia". Cissy Houston, de 79 de ani, a povestit in repetate randuri cum a obligat-o pe Whitney sa se interneze la dezintoxicare dupa ce a descoperit ca locuinta artistei devenise un local pentru drogati si traficanti de droguri. Conform unor declaratii facute pentru revista People, Cissy, care a fost si ea o mare voce a Americii, traieste cu regretul ca putea sa-si salveze fiica, daca insista mai mult, scrie Click.

Ana Maria Barnoschi, asistenta lui Liviu Varciu de la emisiunea "Roata Norocului", spune ce trebuie sa aiba un barbat pentru a o cuceri. De cand a devenit asistenta lui Liviu Varciu la emisiunea "Roata norocului" (Kanal D), Ana Maria Barnoschi (21 de ani) e tot mai curtata de barbati. Insa frumoasa satena nu da curs oricarei invitatii primite, si asta pentru ca are anumite standarde la care tine foarte mult. De cand a cunoscut celebritatea, Ana Maria Barnoschi de la Kanal D nu si-a luat lumea-n cap si nici nu alearga dupa fotbalisti sau dupa alti barbati potenti financiar. Satena prefera sa se tina departe de scandaluri si de relatii doar de ochii presei, noteaza Libertatea.