Roberto Cavalli, gata sa lesine la lansarea de la Bucuresti, a fost evacuat de urgenta din magazin. Designerul italian s-a lasat asteptat la inaugurarea primului sau magazin din Romania, insa momentul aparitiei sale a afost unul de exceptie. Fara niciun fel de fite, zambitor si mai ales sociabil, Cavalli a incercat sa multumeasca pe toata lumea. Din pacat, puzderia de camere si de aparate foto l-a epuizat pe celebrul designer. La un moment dat, dupa ce a dat mai multe interviuri, barbatul a simtit ca se sufoca si a cerut organizatorilor si mai ales bodyguarzilor sa-l duca urgent in camera de hotel, scrie Cancan.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Uite cum si-a rasfatat Prigoana iubita doctorita: camera de 1.000 de euro pe noapte la hotel de fite. Silviu Prigoana (49 de ani) si iubita lui, Ramona Cadar (34 de ani), au plecat marti in prima lor calatorie impreuna in strainatate. Proaspatul cuplu a stat o zi la Montreux, unde l-au vizitat pe baiatul milionarului, Silvius, care studiaza aici managementul in turism. Cu aceasta ocazie, Prigoana i-a prezentat-o pe Ramona fiului sau. Milionarul si iubita lui au plecat apoi la Viena, unde doctorita a participat la un congres al medicilor. Ca si la Montreux, Prigoana si roscata s-au cazat intr-un hotel de 5 stele, "Sans Souci", unul dintre cele mai luxoase din capitala austriaca, scrie Click.

Irina Shayk, iubita lui Cristiano Ronaldo, a venit in Romania. Relaxata, radioasa si cu o tinuta superba. Asa s-a prezentat Irina Shayk, frumoasa iubita a lui Cristiano Ronaldo, la lansarea primului magazin Roberto Cavalli in Romania. Doar ca aparitia impecabila in rest a impozantului model a fost stricata de un detaliu extrem de important: pantofii. Focoasa bruneta avea incaltari de firma, insa acestea pareau ca ii sunt cu un numar mai mic, scrie Libertatea.ro

Scene lesbi intre Bianca Dragusanu si Ramona Gabor, care se saruta pe gura! Bune prietene pe vremuri, Bianca Dragusanu si Ramona Gabor au avut multe experiente comune, dar parca nimeni nu credea ca au fost si atat de fierbinti! Le-am gasit intr-o combinatie incendiara, care implica o bancheta din spate a unei masini de lux, inghetata si multa senzualitate. Bianca si Ramona isi ling inghetatele separat, dar, la un moment dat, cedeaza ispitei si... se saruta, dezvaluie Cancan.

Gabriela Cristea, si inselata si agresata fizic de Marcel Toader: "A existat un moment de violenta". Fosta prezentatoare tv a vorbit pentru prima oara despre escapada amoroasa a sotului pe care a avut-o cu aproximativ doi ani in urma. Bruneta a marturisit ca a iertat infidelitatea lui Marcel Toader de la acea vreme si a acceptat sa fie in continuare un cuplu, doar datorita insistentelor lui. Totusi, acum dupa ce a aflat ca fostul sportiv a avut mai multe amante, Gabi Cristea este hotarata mai mult ca oricand sa divorteze. Marcel Toader a fost acuzat de nenumarate ori de comportament violent in cadrul cuplului. Gabi Cristea sustine ca sotul ei a fost agresiv cu ea o singura data. Incidentul violent s-a intamplat recent, potrivit declaratiilor prezentatoarei, scrie Libertatea.ro