Anda Adam si-a scos "patratelele" la lumina! Vezi aici cum arata de fapt abdomenul cantaretei! Anda Adam petrece zeci de ore in sala de forta, iar atunci cand este frumos afara, iese in natura sa faca sport. Efectele acestui regim de viata sunt vizibile pe trupul artistei. In ultima vreme, Anda a fost criticata si catalogata drept "o femei plinuta". Lucrurile insa nu stau chiar asa! Kilogramele ce par in plus pe soldurile ei sunt, de fapt, rezultatul orelor de munca in sala. Muschii dezvoltati ai artistei sunt perfect definiti, iar asta se vede in special pe abdomen. Se pare ca atat Anda, cat si amicele ei sunt adeptele "patratelelor" si trag din greu sa le obtina si sa le intretina, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Demential! Radu Mazare ii face concurenta lui Borat. Uite ce costum de mare trasnit a imbracat edilul Constantei! Este cel mai excentric dintre primari! Radu Mazare a venit, intr-o emisiune tv, purtand un costum de plaja...destul de decoltat! Are un apetit ridicat pentru hainele colorate si incearca sa epateze mereu la acest capitol, chiar daca nu se asorteaza corect. De-a lungul vremii, Radu Mazare a avut aparitii remarcante, "asortand" sosete colorate la sacouri in dungi, sau haine militaresti si bocanci, cu ocazia unor evenimente, insa nu ti-ai fi imaginat sa-l vezi niciodata chiar asa. Edilul de Constanta a venit in luni dupa-amiaza, la Happy Hour, imbracat intr-un costum de plaja cu dungi galbene si rosii, la care a accesorizat o boneta si expadrile in aceleasi culori, pentru da startul sezonului estival, anuntaClick.

Teo Trandafir se intoarce la TV! Afla care sunt zvonurile! Va era dor de ea? Teo Trandafir se pare ca se intoarce in televiziune, urmand sa aiba o emisiune la Acasa TV, in locul emisiunii-tabloid care a fost scoasa din grila de toamna. Potrivit unor surse, simpatica prezentatoare a acceptat sa fie gazda unui show despre care se crede ca va fi de succes, tocmai datorita prezentei simpaticei vedete. In 1993, cand a inceput sa lucreze la Pro FM. Timp de un an a lucrat ca redactor de stiri si realizator-prezentator la emisiunea "Rondul de dimineata". In anul 1994 Teo incepe sa realizeze la Tele 7abc emisiunea matinala "Buna Dimineata, Romania", alaturi de Mircea Badea. Teo si Mircea au inceput in 1997 la Antena 1 sa realizeze doua programe : "Dimineata devreme" si "Teo & Mircea show", informeazaLibertatea.

Incredibila schimbare a Xoniei! In 2010 era o Lady GaGa grasuta, care facea spagatul prin emisiuni, acum pozeaza pentru barbati! Xonia a venit pe meleagurile mioritice din Australia, mai intai in 2006, la Cerbul de Aur, dar in scurt timp a hotarat ca locul ei e in showbiz-ul de la noi. In 2010, Xonia incerca sa patrunda in lumea cantaretilor din Romania. Cum Lady GaGa parea reteta perfecta pentru succes, blonda o imita in detaliu, iar la una dintre primele emisiuni la care a fost invitata, "Povestiri adevarate" (Acasa TV), a aratat ca stie sa faca si spagatul. In urma cu 3 ani, cantareata avea 10 kg in plus si era o grasuta simpatica. De atunci, lucrurile s-au schimbat insa, iar regimul de viata sanatos au facut-o sa slabeasca si sa apara cu succes in pictorialele din revistele pentru adulti, scrieCancan.

Liber la plaja! Si anul acesta se poarta topless? Invata de la Roxana Vancea! Week-end-ul care tocmai a trecut ne-a rasfatat si cu temperaturi apropiate de 30 de grade Celsius. Pe 1 mai se va deschide, oficial, noul sezon estival, astfel ca este de asteptat ca fetele sa faca plaja topless cat mai curand. Este foarte posibil sa vedem si vedete in sanii goi pe plaja, asa cum s-a intamplat in alti ani. De exemplu, Roxana Vancea nu s-a sfiit sa-si arate "bijuteriile" la plaja. Interesant este ca fosta asistenta de la "Neatza" pare foarte indrazneata in compania prietenilor. Mai ales a prietenelor, pentru ca Roxanei nu i-a fost rusine sa pozeze cu mainile pe sanii unei amice. Si Rocsana Marcu si-a aratat "dotarile" la malul marii, intr-unul din videoclipurile sale. Cantareata n-a purtat decat o bluza transparenta, anuntaClick.