Romanca Anca Bucur a castigat titlul de Miss Fitness Universe. La aproape 26 de ani, Anca Bucur a reusit sa se impuna pentru a doua oara la concursul mondial de frumusete Miss Fitness Universe, organizat in Miami, Statele Unite ale Americii. In urma cu doi ani, ea a impresionat juriul si a castigat marele premiu, iar acum i-a cucerit din nou pe americani, care i-au acordat titlul suprem la categoria profesionisti, scrie Libertatea.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Cezar Ouatu si Angela Gheorghiu s-au despartit. Contratenorul in varsta de 33 de ani a parasit casa sopranei din Bucuresti, unde locuia de mai mult timp, si s-a mutat inapoi in locuinta lui din Ploiesti. Persoane din anturajul celor doi au aratat ca problemele cuplului au inceput sa apara in urma cu cateva saptamani, chiar inainte de plecarea lor la Moscova, unde aveau programat un concert, informeaza gandul.info.

Dosarele secrete ale FBI: Cat a platit Michael Jackson pentru a cumpara tacerea unor copii pe care i-a abuzat. Regele muzicii pop ar fi scos din buzunar aproximativ 35 de milioane de dolari pentru a cumpara tacerea a 17 baieti pe care i-a abuzat sexual, potrivit informatiilor din mai multe dosare secrete detinute de FBI, publicate de Sunday People. Abuzurile sexuale ar fi inceput in 1989 si s-ar fi intins pe parcursul a cel putin 15 ani, informeaza site-ul tabloidului britanic Daily Mail, citat de gandul.info.

Fotografiile nud facute de Marilyn Monroe inainte sa moara vor fi scoase la licitatie. Celebrele instantanee erotice pe care fotograful american Bert Stern i le-a facut lui Marilyn Monroe pentru revista Vogue, in iunie 1962, cu o luna inainte sa fie gasita moarta in propria casa, vor fi scoase la licitatie la 10 septembrie, a anuntat vaduva lui Stern. Se estimeaza ca fiecare dintre portretele nud sau seminud care o infatiseaza pe legendara blonda va fi vandut cu preturi cuprinse intre 10.000 si 25.000 de dolari, informeaza Adevarul.ro.

Jennifer Lopez a cantat la aniversarea unui dictator. Diva muzicii pop din SUA i-a incantat auzul presedintelui turkmen Gurbanguli Berdimuhamedov. J. Lo este primul star occidental care vine si canta in aceasta fosta republica sovietica din Asia Centrala recunoscuta pentru rezervele sale de gaze naturale, dar si pentru bilantul slab in materie de respectare a drepturilor omului, informeaza evz.ro.

Moni a stat inchisa in baia unui club o ora si a avut nevoie de interventia bodyguarzilor ca sa ajunga acasa. Ca si cum problemele ar fi napadit-o si nimic nu ar mai fi fost atat de roz in viata ei, dupa mini-vacanta cu Mr. Pink, sambata seara, Moni a simtit, se pare, nevoia sa-si inece amarul. Nu a facut-o singura, inchisa in casa, ci a decis da iasa in lume, in compania unei bune prietene. Miezul noptii le-a prins pe cele doua intr-un local de fite. Dupa un pahar alcoolizat, Moni s-a inchis in toaleta clubului si nu a mai iesit de-acolo decat in prezenta bodyguarzilor, scrie cancan.ro.

Iulia Vantur si Salman Khan, prietenie cu parfum de casnicie, titreaza Adevarul.ro, citand emisiunea Happy Hour. In timp ce presa indiana scrie ca Iulia Vantur (32 de ani) locuieste cu Salman Khan (47 de ani) si parintii lui, iar vedeta Pro TV posteaza fotografii ce ar indica o casatorie, actorul de la Bollywood risca sa fie condamnat la 10 ani de inchisoare, sub acuzatia de omucidere. Procesul lui Khan, in care acesta va fi judecat pentur un accident rutier in Mumbai, va incepe in 19 iulie. Pana atunci, Iulia a dat nastere unei inevitabile intrebari, dupa ce a postat fotografii personale in care apare cu un punct rosu pe frunte, intre sprancene. Conform traditiei hinduse, aceasta decoratie numita ¬al treilea ochi¬ are rolul de a capta energiile si de a intari nivelul de concentrare si in unele zone din India, este un indicator clar al femeilor casatorite.