Prima romanca de pe coperta Vogue. Andreea Diaconu, top modelul roman care a prezentat pentru cele mai mari nume din industria modei, s-a stabilit in Paris, acolo unde nu trece neobservata nici macar pe strada. Aparitia pe coperta uneia dintre cele mai prestigioase reviste de moda din lume a propulasat-o pe romanca Andreea Diaconu, de 21 de ani, pe cele mai inalte culmi! Cum se traduce asta? Prin contracte banoase si defilari pentru case de moda de renume, potrivit Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Elena Udrea, in vacanta pe litoralul romanesc. Ce impresii a postat pe Facebook. Fostul ministru al turismului, Elena Udrea, isi petrece vacanta, alaturi de familie, pe litoralul romanesc. Ea a ales statiunea Navodari pentru a se relaxa la plaja si a postat mai multe fotografii pe contul personal de Facebook. "Litoralul romanesc este pregatit pentru turisti. Se poate face turism de calitate si in Romania. Cel mai frumos rasarit, il vezi pe litoralul romanesc", a scris Udrea pe reteaua de socializare. Elena Udrea a participat la o seara de karaoke, precum si la o petrecere pe plaja, unde a aprins lampioane, scrie Romania Libera.

Connect-R, drumul de la saracie la celebritate: "Inca ma simt Stefan, nu Connect-R!" Connect-R (Stefan Mihalache) poate fi numit drept "artistul momentului". In ciuda celebritatii, acesta ramane extrem de modest, de simplu si "mic" cum ii place lui sa spuna: "Inca ma simt Stefan, nu Connect-R". Cantaretul a vorbit, la emisiunea "Ultima ora" a lui Catalin Striblea, despre valoare, despre copilarie si despre ceea ce inseamna cariera de artist, potrivit RTV.

Bianca Dragusanu si-a inregistrat numele la OSIM! Numele ei este asociat cu un produs care ridica mari semne de intrebare. Bianca Dragusanu devine astfel marca inregistrata, dupa ce in luna martie a acestui an, fosta asistenta TV a depus la OSIM o cerere de inregistrare a marcii proprii, iar in aprilie si-a prezentat colectia de haine sub acest brand, scrie Libertatea.

Vedete fara inhibitii! Cele mai reusite aparitii in Playboy ale celebritatilor. Nu putine sunt vedetele care au acceptat sa renunte la haine si la inhibitii pentru a aparea in faimoasa revista Playboy, unele dintre ele chiar de mai multe ori. Playboy a atras o gama variata de celebritati: de la actrite si supermodele, la staruri din reality show-uri, sportive sau femei din politica. Desi nu orice celebritate care s-a lasat fotografiata pentru revista a avut si un pictorial reusit, unele staruri au facut adevarate furori. Iata cateva dintre cele mai reusite aparitii ale unor vedete in Playboy, in Click.

Previziuni soc pentru Zana! Chiar daca se marita, Andreea Marin va divorta din nou. Relatia Andreei Marin cu turcul este sub cronometru si risca sa ramana oricand insarcinata! Desi dureaza de cateva luni, una dintre cele mai mediatizate relatii din ultima vreme, dintre Andreea Marin si un doctor terapeut turc a fost plina de "furtuni". Iar viitorul ii ofera suprize colosale Zanei! Consultantul Feng Shui si Coloanele Destinului, Gena Rusu, a intocmit diagrama fostei vedete Tv si a aflat cum va fi viitorul fostei sotii a lui Banica si care sunt sansele ca Andreea sa aiba o relatie de lunga durata cu medicul Tunckai. "Cel mai probabil va avea o relatie cu medicul turc in varsta de 27 ani pana la 45 ani cand este posibil sa intalneasca un alt barbat. Daca isi va dori, tot pana la 45 ani, astrele favorizeaza aparitia unui copil in viata ei", scrie Cancan.