​Tudor Chirila, exentric pe scena. S-a dezbracat in timpul unui concert. Vezi reactia publicului cand a ramas cu pieptul gol! Miercuri seara, trupa Vama a sustinut un recital intr-un resturant select din zona parcului Herastrau. Desi vremea nu a tinut cu Tudor Chirila, acest lucru nu a contat pentru artist, care a tinut piept ploii. Dezgolit, chiar. Tudor Chirila s-a dezbracat in fata celor care au venit sa-l vada cantand live intr-un restaurant select. La un moment dat, in timp ce petrecerea era in toi a inceput ploaia. Acest lucru nu a facut ca lumea sa plece acasa, mai ales ca tot recitalul se tinea chiar pe terasa localului si toti incercau sa se asunda pe sub umbrele, dar sa se distreze in continuare. La un moment-dat, Tudor a simtit nevoia sa-si scoata tricoul, care era deja ud, si a inceput sa cante aproape gol in ploaie. Momentul a fost savurat de public, in mod special de tinerele din primele randuri, care au cantat alaturi de el pana la final, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sani la vedere si pozitii provocatoare. Imaginile pe care mamica Cristina Spatar le-ar vrea sterse de pe Internet. Cunoscuta la inceputul anilor 2000 drept "Regina R&B", Cristina Spatar a decis sa rareasca aparitiile in public si sa se dedice familiei dupa ce s-a maritat si a devenit mama a doi copii. O data cu noul statut, Cristina a inceput sa aleaga tinute mult mai elegante si ceva mai sobre. Chiar daca nu a renuntat complet la fustele scurte sau la decolteuri, cantareata a optat sa renunte la aparitiile in haine extrem de provocatoare sau sedintele foto in care poza fara sutien, pe care acum le-ar vrea date uitarii. Considerata una dintre cele mai incitante aparitii din showbiz, Cristina a devenit un nume important in muzica R&B autohtona cu piese precum "Tu esti viata mea" sau "Fara egal", melodii care au urcat sus in clasamentele muzicale ale inceputului de ani 2000. In 2008, vedeta s-a casatorit cu omul de afaceri Alin Ionescu, care i-a dat cadou de nunta un inel de 40.000 de euro, anuntaClick.

Imagine de infarct! O bomba sexy de la noi, cu sanii la inaintare pe Facebook. E o blonda focoasa care suceste mintile barbatilor cu fotografiile pe care si le face, imbracata in lenjerii care mai de care mai minuscule si mai sexy, care ii scot in evidenta formele. Este vorba despre Casandra, sotia lui Stelian Ogica, cea care a ravasit mereu imaginatia fanilor ei cu ipostazele super sexy in care s-a fotografiat. Astazi insa focoasa blonda a cam exagerat, pozand cu bustul foarte aproape de aparat, pentru ca sanii ei sa fie admirati in toata splendoarea. Casandra este imbracata intr-o lenjerie sexy si foarte decoltata, care ii pune in evidenta bustul siliconat. S-a fotografiat si a postat imaginea pe Facebook, incingand, ca de obicei, imaginatia fanilor. Recent, blonda si-a innebunit fanii de pe Facebook cu o serie de imagini absolut incendiare, informeazaLibertatea.

Transformarea incredibila a Andei Adam! Seamana leit cu o papusa Barbie! Vezi cum arata cantareata. Anda Adam si-a schimbatd e nenumarate ori stilul vestimentar, dar si coafura. De aceasta data o vedem pe frumoasa cantareata transformata in papusa Barbie. Nimeni nu poate contesta ca Anda Adam e o femeie frumoasa si, mai mult, foarte talentata, deoarece se numara printre cele mai apreciate cantarete de la noi. Anda Adam pare sa surprinda si cu look-ul sau, iar ultima imagine o arata cu parul drept, o rochie neagra sexy si cu decolteul la vedere. Vedeta seamana leit cu o papusa Barbie in aceasta fotografie, scrieCancan.

Transformare incredibila de la o vara la alta. O vedeta durdulie in urma cu un an are acum o silueta perfecta. In urma cu un an, Gabriela Cristea avea forme rubensiene. Orice iesire pe plaja atragea privirile, dar nu fiindca ar fi fost irezistibila. In 2013, situatia s-a schimbat complet. La un moment dat, Gabriela Cristea avea 68 de kilograme, iar gurile rele spun ca erau si mai multe. Vedeta, care de luni revine cu o emisiune la Kanal D, nu s-a lasat demoralizata. Dupa articolele din presa si reactiile negative, Gabi s-a apucat serios de slabit. A mers la sala, a avut grija la dieta, iar rezultatele s-au vazut. In plus, zice ea, divortul de Marcel Toader i-a ajutat in acest sens. "E adevarat ca din cele 18 kilograme pierdute, ultimele patru le atribui divortului prin care am trecut", sustinea ea recent. Acum, Gabriela Cristea are aproximativ 50 de kilograme, greutatea ei din vremea liceului, anuntaClick.

Fuego : "Irina Loghin este mentorul din sufletul meu!". De spui "Mama si fiul", ori de te gandesti la cuplul de aur al muzicii populare contemporane, nu iti vin in minte decat doua nume. Cu rezonanta pentru tot ce inseamna aprecierea publicului, muzica cu mesaj, de joc si de suflet, si anume, Irina Loghin,"regina mama"a folclorului romanesc si Fuego, artistul muzicii de suflet. Publicul a indragit aceasta alaturare inca de la prima aparitie si i-a acordat suportul necesar pentru a continua. Iar asta poate fi probat prin salile de spectacol pline de la fiecare manifestare din perioada de debut, in 2004, atunci cand cei doi au lansat albumul"Mama si fiul", cel ce a primit discul de aur pentru vanzari,din partea RBA.Vanzari impresionante a avut si cel de al doilea material"Valurile vietii", care a fost rasplatit cu un disc de platina, primul din cariera amandurora,oferit de EUROMUSIC-CLUJ NAPOCA, informeazaLibertatea.