Primele poze cu Bianca si Victor in fata altarului. Dupa saptamani intregi de pregatiri si emotii, ziua cea mare a venit pentru cuplul Slav. Daca pana acum a imbracat rochia de mireasa doar pentru pictoriale si pentru prezentari de moda, acum roscata a fost mireasa in adevaratul sens al cuvantului. Bianca si-a tinut ascunsa rochia de mireasa pana in ziua cea mare, dorind astfel sa surprinda pe toata lumea cu tinuta aleasa. Continuarea in Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Marin si Banica jr. joaca teatru de dragul fetitei. Ei nu-si mai vorbesc decat prin bona. Andreea Marin si Stefan Banica au incercat sa pastreze aparentele dupa divort si sa arate lumii ca au ramas in relatii amicale. Acest lucru nu a durat decat cateva luni. Andreea Marin si Stefan Banica se straduiesc sa pastreze o relatie civilizata de dragul fetitei lor, Violeta. Desi au divortat la inceputul anului, cei doi mai sunt obligati sa vorbeasca unul cu celalalt despre singurul lucru care ii mai leaga: fetita lor.Amicitia lor s-a stricat in momentul in care s-a descoperit relatia dintre Lavinia si Stefan, care dateaza, probabil, inca din perioada in care Zana mai era sotia artistului, aflam din Click.

Antonia si Vincenzo au divortat! Socrul artistei face dezvaluiri incendiare: "Au gresit ca s-au casatorit, nu mai e nicio cale de impacare". Ciro Castellano a dezvaluit ca fiul lui, Vincenzo, si Antonia au divortat si nu mai formeaza un cuplu. "Cu Antonia nu mai am nicio relatie, sunt bunic si atat. Ce treaba sa mai am eu? S-au despartit, au divortat si gata, isi vede fiecare de drumul lui. Copiii au gresit cand s-au casatorit, erau tineri, s-au grabit si au ajuns repede la divort, dar au facut un copil minunat. Copilul e cel mai important acum, asta e treaba mea! Eu pentru copilul asta lupt! E viata mea, e fetita mea superba", a afirmat tatal lui Vincenzo, citat de Wowbiz.

O rusoaica i-a luat locul Monicai Barladeanu in inima lui Bobby Paunescu! Actrita Monica Barladeanu si regizorul si producatorul Bobby Paunescu si-au spus adio, anul trecut, dupa o relatie de zece ani. Extrem de discreti in ceea ce priveste viata personala, cei doi au facut foarte putine comentarii despre legatura amoroasa care i-a tinut aproape atata vreme. Iar dupa despartire, niciunul nu s-a afisat alaturi de altcineva. Asta pana acum, scrie Cancan.

Gest extraordinar facut de Laurentiu Duta pentru fostii fani ai trupei 3 Sud Est. Unul dintre putinii artisti ce-si arata cu adevarat respectul pentru fanii sai, compozitorul Laurentiu Duta isi rezerva ore bune, la fiecare popas, intr-un oras din tara, pentru a lua masa cu sustinatorii fostei sale trupe 3 Sud Est. Dizolvata in urma cu cinci ani, formatia constanteana a fost un fenomen de popularitate la scara nationala, timp de 11 ani fiind o prezenta constanta in fruntea clasamentelor, noteaza Libertatea.