Toto Cutugno, cucerit de-a dreptul de picioarele perfecte si decolteul adanc al Ramonei Badescu. Vezi cat de intimi au fost. Buna prietena cu artistul italian, Toto Cutugno, Ramona Badescu nu putea rata recitalul sau din Romania. Cantaretul ramane de fiecare data impresionat de frumusetea romancei, insa alaltaieri Ramona l-a cucerit definitiv, fiind extrem de sexy. Purtand o rochie mulata, cu un slit indraznet prin care i se vedea piciorul perfect, si cu un decolteu extrem de generos, Ramona Badescu a reusit sa-l cuceresca definitv pe Toto Cutugno. Cu toate ca se stiu de ani buni, iar intre ei exista o relatie de prietenie, artistul italian se lasa de fiecare data impresionat de romanca. Toto i-a cerut Ramonei sa urce cu el pe scena, pentru a traduce dialogul cu publicul, iar apoi au cantat impreuna o piesa romaneasca autentica. Mai in gluma, mai in serios, Toto a recunoscut ca a incercat sa o cucereasca pe Ramona, insa fara niciun rezultat, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nu credeai ca o sa o vezi asa vreodata! Elena Gheorghe bea cafeaua goala. Elena Gheorghe a publicat pe pagina personala de Insagram o fotografie care pur si simplu i-a lasat fara cuvinte pe admiratorii ei virtuali. Frumoasa mamica s-a lasat imortalizata in timp ce-si bea cafeaua,goala in cada. Din nefericire insa pentru fanii ei de sex masculin. Elena Gheorghe nu a lasat sa se vada niciun detaliu al corpului ei care ar fi putut fi compromitator in vreun fel, fiind acoperita in totalitate de spuma. Cu toate acestea, imaginatia admiratorilor sai virtuali nu a stat cuminte si cantareata a primit comentarii in care a fost laudata mult pentru frumusetea ei, anuntaClick.

O vedeta arunca bomba: "Exista un anumit filmulet cu Bianca Dragusanu. Nu se poate difuza mai mult". Vezi care este motivul pentru care inregistrarea nu poate aparea. Scandalurile par sa nu mai conteneasca pentru Bianca Dragusanu. Jurnalista Mara Banica a dat in vileag la "Acces direct" faptul ca ar exista o filmare XXX cu roscata, insa din cauza ca in inregistrare apar mai multe persoane publice nu poate fi data publicitatii. Mara Banica a dezvaluit la emisiunea "Acces direct", de la Antena 1, ca ar exista o filmare interzisa cu Bianca Dragusanu, in care apare in ipostaze incendiare, inregistrare care insa, nu pot fi date publicitatii, din cauza ca este "incriminatoare" pentru mai multe persoane publice din Romania, informeazaLibertatea.

Andreea Balan, in cel mai provocator costum din latex! Sutienul i se muleaza perfect pe sanii voluptosi. Andreea Balan face senzatie pe retelele de socializare cu o imagine in care apare imbracata intr-un costum din latex extrem de sexy. Cantareata si-a postat pe Facebook o imagine pentru care a primit numai laude. Costumul din latex in care este imbracata a starnit imaginatia fanilor, mai ales ca ii lasa la vedere abdomenul perfect si sanii voluptosi. Imaginea a fost foarte apreciata pe reteaua de socializare si a primit 5.000 de Like-uri in doar o ora de la postare, scrieCancan.

Alexandra Stan promite sa revina in forta! In ce proiect de mare anvergura este implicata. Alexandra Stan pare ca s-a recuperat dupa bataia incasata de la managerul ei, Marcel Prodan, si planuieste sa revina in forta pe scena. Artista s-a aflat timp de doua saptamani in tabara muzicala fonocamp, alaturi de artisti renumiti, precum: Mohombi, Ras Furlong, Naz Tokio, Stefano , Lee Anna James, dar si Smiley, Delia, Xonia, Ellie White si Deepcentral. Alexandra Stan este mandra de faptul ca face parte din acest proiect si a tinut sa-si anunte si prietenii virtuali, carora le da de inteles ca asteptarea lor se apropie de sfarsit. Cantareata a postat pe o retea de socializare o fotografie in care apare alaturi de membrul trupei Hi-Q. In imagine, Alexandra tine in mana cartea lui Grozea, "Hit yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitura", anuntaClick.