O cunoscuta vedeta de la noi a anuntat ca se sinucide. Vezi ce mesaj tulburator a postat. Devenita celebra dupa idilele cu fotbalistii dinamovisti Sorin Stratila si Steliano Filip, dar si cu Alin Cocos, fiul vitreg al Elenei Udrea, Alicia Bonita revine in centrul atentiei printr-un mesaj cutremurator. In urma cu doar cateva minute, sexoasa dansatoare a postat un mesaj de-a dreptul cutremurator pe o retea de socializare, anuntandu-si prietenii ca se sinucide. "Va urasc pe toti asa zisi prieteni si prietene!!! Adio lume falsa si murdara!", a scris Alicia Bonita. Motivul depresiei il reprezinta, din cate se pare, o mare dezamagire sentimentala. Mai precis, este vorba de un barbat pe care Alicia il iubeste, dar care si-a batut joc de ea, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Imagini de pus in rama. Andreea Marin si Tuncay Ozturk, sarut frantuzesc. La inceputul lunii, Andreea Marin si iubitul ei Tuncay Ozturk au fost la Chisinau pentru a sustine o conferinta de presa. Cei doi au oferit imagini rare fotografilor, pe care nu ai ocazia sa le vezi in fiecare zi, avand in vedere ca vedeta este o persoana extrem de discreta. In urma cu ceva timp, ANdreea Marin si-a tratat problemele de sanatate la un spital din Turcia. de-acolo nu a plecat doar vindecata, ci si cu o mare iubire in suflet, intrucat l-a intalnit pe fizioterapeutul Tuncay Ozturk, cel cu care s-a logodit recent. Pentru a promova retea de spitale din Turcia, Andreea Marin si iubitul ei au fost la inceputul lunii noiembrie, in Chisinau, anuntaClick.

Sfarcurile i-au dat pe afara din sutien, iar pantalonii au dezvaluit un detaliu rusinos! Vezi e cantareata a comis-o! A intrat intr-un con de umbra de cativa ani, dar, in putinele concerte pe care le mai are cauta cu tot dinadinsul sa se evidentieze. Daca nu prin talent, macar prin atuurile fizice ... aratate in exces. il Kim este o rapperita a carei era a apus. Cu toate ca s-a pus praful peste cariera ei, timpul a fost bland cu trupul solistei. Formele vedetei inca sunt la fel de apetisante ca in anii '90 sau 2000, cand canta alaturi de nume mari ale scenei internationale. Se pare ca acesta este si singurul atu pe care ea mai mizeaza. Si asta pentru ca Lil nu se sfieste sa-si arate partile intime in cele cateva show-uri in care mai este chemata. Recent, in timpul unui concert, cantareata, cunoscuta si pentru alegerile vestimentare exchibitioniste, a adoptat o costumatie care i-a dezvaluit mult prea mult, informeazaLibertatea.

Un cunoscut manechin de la noi s-a pozat in ipostaze sexy. Cand au vazut ce are intre picioare, fanii au luat-o razna! Denisa Bita este unul dintre cele mai sexy manechine din Romania si isi respecta renumele prin fiecare fotografie postata pe retelele de socializare. Acesta este si cazul ultimei poze, in care frumoasa blonda apare imbracata intr-o superba rochie de culoare roz, scurta si decoltata. Si ca meniul sa fie complet, Denisa a avut grija sa arate exact ce trebuie, lasandu-si lenjeria intima la vedere, spre satisfactia fanilor ei, care nu au contenit cu laudele, scrieCancan.

Are iubit bogat, dar si-a pus silicoane cu bani de la mama! Si-a ajustat bustul si s-a lansat de cateva zile in lumea modei. Anul 2013 a fost unul fructuos pentru Renata Gheorghe, iubita lui Leo de la Strehaia. Regina Pitestiului, asa cum este cunoscuta in orasul ei natal, a lucrat intens la o colectie de rochii de seara, care ii poarta semnatura. Castigatoare a unui concurs de frumusete in 2007 la Pitesti, Renata Gheorghe (23 de ani) suceste capetele barbatilor, cu atat mai mult acum cu cat si-a facut un bust impresionant. I-a pus inima pe jar si lui Leo de la Strehaia, cu care se iubeste de un an si jumatate, anuntaClick.

Il lasa nevasta! O vedeta de talie mondiala este aproape de divort pentru ca nu mai poate face sex. Hugh Hefner (87 de ani) si Crystal Harris (27 de ani) sunt aproape de divort dupa ce blonda nu mai suporta rutina zilnica a "Taticului" Playboy si, mai mult, e dezamagita ca acesta nu mai face sex cu ea. Cei doi s-au casatorit pe 31 decembrie 2012, dar se pare ca nu vor mai ramane foarte mult timp impreuna daca Hugh nu isi schimba atitudinea fata de mult mai tanara sa sotie. Crystal se gandeste serios sa puna punct mariajului, fiind deranjata ca partenerul ei se comporta ca un ramolit si a devenit foarte plicticos. "Sta toata ziua doar in pijamale. Nu vrea sa iasa din casa", s-a plans Crystal prietenilor. Potrivit apropiatilor, cei doi cineaza in fiecare seara la ora sase, apoi se da stingerea sau Hugh si Crystal urmaresc filmul ei preferat, "Mica sirena", insa, de cele mai multe ori, Hugh adoarme imediat. "Hefner adoarme inainte de final, ceea ce o scoate pe sotia lui din minti", a mai spus un apropiat de-al familiei. "De sex nici nu se mai pune problema. Nu mai fac sex de mult", a dezvaluit sursa, informeazaLibertatea.