Andra, interzisa la televizor! Ce scene au adus-o in atentia CNA. Andra a recidivat si un alt videoclip de-al ei a atras atentia membrilor Consiliului National al Audiovizualului. CNA a decis, joi, interzicerea difuzarii videoclipului piesei "inevitabil va fi bine", din cauza ca acesta contine plasare de produse, fara a fi mentionat acest lucru, potrivit Mediafax. Se pare ca membrii Consiliului au primit mai multe sesizari potrivit carora videoclipul contine plasare de produse fara a fi mentionat acest lucru. Membrii CNA au constatat ca sesizarile sunt intemeiate si ca in aceste cazuri a fost incalcat articolul 31, aliniatul 4, litera c si alineatul 5 din Legea audiovizualului, potrivit caruia "Programele care contin plasare de produse trebuie sa indeplineasca cumulativ cel putin urmatoarele conditii: c) sa nu scoata in evidenta in mod exagerat produsele in cauza. (5) Programele in care sunt inserate plasari de produse trebuie sa cuprinda informatii clare privind existenta acestora, fiind identificate corespunzator atat la inceput, cat si la sfarsit, precum si la reluarea dupa o pauza publicitara, astfel incat sa se evite orice confuzie din partea telespectatorului", scrieClick.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

O mare actrita de la noi face dezvaluiri despre prima noapte de dragoste! "M-am maritat inocenta!" Una dintre venerabilele doamne ale scenei romanesti a facut destainuiri despre prima noapte de dragoste, povestind ca s-a maritat virgina. Cristina Stamate a marturisit intr-o emisiune la Kanal D ca s-a maritat virgina, lasand de inteles ca prima noapte de dragoste a avut loc la ceva timp dupa nunta. "Cand m-am maritat eram inocenta. Nu stiam nimic, timp de trei luni am invatat. Cand m-am maritat, m-am maritat inocenta. Barbatul meu era mai mare decat mine.", a declarat Cristina Stamate. Actrita a mai spus ca sotul ei era cu 7 ani mai mare si a trebuit sa aiba multa rabdare cu ea, anuntaCancan.

Liz Hurley a facut sex 4 nopti si 4 zile cu Bill Clinton? Actor in "Salvati-l pe soldatul Ryan" (1998), Tom Sizemore (52 de ani) a povestit ca, dupa ce i-a dat presedintelui american numarul de telefon al lui Elizabeth Hurley (48 de ani), Bill Clinton a trecut la fapte. A plimbat-o prin Casa Alba si plimbarea s-a incheiat in dormitorul lui Lincoln. Liz Hurley a revenit la hotelul unde statea cu Sizemore abia dupa patru zile. Povestea care a tinut prima pagina a ziarelor din intreaga lume a fost spusa de Tom Sizemore in prezenta a doi amici si inregistrata pe suport electronic, in Manchester, statul Connecticut. Hurley si Sizemore au avut o relatie amoroasa timp de trei ani, dupa ce superba britanica s-a despartit de Hugh Grant in 1994. Sizemore sustine ca Elizabeth si Bill Clinton, acum de 67 de ani, au facut sex inca de la prima intalnire, informeazaClick.

Ana Maria Mocanu, pictorial hot la piscina! Vezi cum s-a pozat asistenta alaturi de colega ei, Loredana! Ana Maria Mocanu si Loredana Chivu au mers joi la o piscina din Capitala. Roscata a postat mai multe fotografii pe internet, care i-au lasat pe fani fara cuvinte. Ana Maria Mocanu le incinge imaginatia admiratorilor de pe internet, dupa ce s-a pozat intr-un costum de baie minuscul. Pozele de pe malul bazinului nu mai au nevoie de niciun comentariu, mai ales ca roscata pozeaza ca o adevarata bomba sexy. Imaginatia fanilor depaseste orice limite atunci cand, intr-una dintre poze, Ana Maria si Loredana se saruta, scrieCancan.

Nicoleta Luciu are probleme grave cu tenul! Vezi imagini infioratoare cu fata vedetei. Actrita, cantareata si vedeta de telenovele nu o duce pe roze din punct de vedere al sanatatii, caci Nicoleta Luciu are probleme grave cu tenul Soc pentru fanii Nicoletei Luciu. Reporterii de la Wowbiz, de la Kanal D au descoperit ca o bacterie "i-a mancat" fata Nicoletei Luciu. Vedeta are probleme cu tenul. A luat un stafilococ si s+a umplut de cosuri. A apelat chiar la o opertie pentru a scapa de cosuri. A luat medicamente cu pumnul pentru a scapa de stafilococul auriu. De curand a fost la doctor iar Nicoleta a povestit ca are nevoie doar de intretinere. Vedeta a apelat la trucuri si la machiaj pentru a scapa de urmele lasate pe fata. Invitata in emisiune, Nicoleta Luciu a venit cu masca pe fata, precum o araboaica, anuntaClick.