"Eu sunt adevarata Barbie!" Povestea patinatoarei din Bucuresti care arata exact ca celebra papusa! Si nu e deloc tunata! La 16 ani, o blonda gratioasa care face performanta in patinaj se pregateste sa iasa din anonimat si datorita asemanarii incredibile cu papusa Barbie! Ochii mari si albastri, buze perfecte si un par lung, blond, ca de Cosanzeana. Sabrina Fabian are toate trasaturile perfecte pentru a impusca titlul de adevarata papusa Barbie. Cu o naturalete de nedescris, pustoaica cucereste pe toata lumea atunci cand isi face prezenta in locuri publice, iar unii chiar au ajuns sa-i cearca autografe, fiind convinsi ca este vreo vedeta din strainatate care a trecut prin multe "chinuri" ca sa ajunga la acest aspect, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sanii i-au jucat o festa! Andra, gafa vestimentara. Andra a fost una dintre cele mai aplaudate vedete, in seara aceasta, la Gala ZU Music Awards. Daca pe covorul verde a purtat o rochie colorata, pe scena, artista a stalucit, dar a si gafat, intr-o rochie nude. Andra s-a ferit de operatiile estetice si bine a facut. Mamica unui baietel de trei ani, ea a revenit spectaculos la formele de dinainte de sarcina si, tocmai de aceea, isi permite sa poarte rochii foarte sexy. Alegerea din seara aceasta, de pe scena Zu TV, nu a fost una tocmai inspirata. Andra a purtat in timpul recitalului o rochie nude cu partea de sus transparenta. Pentru ca trebuia sa isi ascunda intr-un fel sanii, rochia era dublata, in partea din fata, de cupele unui sutien, iar bustul era strans intr-un corset care se oprea tocmai sub sani. Din acest motiv, pentru ca nu a purtat un sutien care sa ii ofere suficienta sustinere, sanii artistei pareau ca se "revarsa" peste corset, oferind o imagine nu tocmai frumoasa, anuntaLibertatea.

Mihai Traistariu da cartile pe fata! Cat castiga pe luna din muzica. Mihai Tristariu a negat zvonurile potrivit carora ar fi ajuns la sapa de lemn. Cantaretul a spus ca numai din muzica castiga 5.000 sau 6.000 de euro lunar. Invitat in platoul emisiunii "Necenzurat", Mihai Traistariu a negat cu vehementa zvonurile potrivit carora s-ar confrunta cu grave probleme financiare. Artistul a spus ca pe langa veniturile obtinute din afaceri, ii mai vin bani si din muzica. "Firma de taxi exista in continuare, doar ca i s-a schimbat numele. Venitul meu nu e din taxiuri, ci din muzica de unde obtin 5.000-6.000 de euro lunar. Acum vreau sa-mi construiesc un hotel", a spus Traistariu la Antena Stars, informeazaClick.

Fratele lui Ramaru, teorie halucinanta: Ion n-a murit, iar acum e agent sub acoperire in SUA! Vezi cum ar arata la 68 de ani! Omul care l-a cunoscut cel mai bine pe Ion Ramaru este convins ca acesta nu a fost ucis in 1971. El crede ca criminalul traieste peste Ocean si lucreaza ca ofiter sub acoperire. Cazul care a facut istorie in urma cu 43 de ani a revenit in atentia publica dupa acuzatii fara precedent aduse de fratele criminialului, omul care l-a cunoscut cel mai bine pe Ion Ramaru, acuzat ca a ucis patru femei si a ranit alte sase. Desi toata lumea a aflat despre executarea celui considerat cel mai mare asasin din istoria Romaniei, familia este insa de alta parere, si cere acum in instanta sa-i fie gasite ramasitele. Raspunsul Administratiei Penitenciarelor este insa halucinant: nimeni nu stie unde se afla ramasitele lui Ramaru, scrieCancan.

Hot, Hot, Hot! Antonia si-a aratat fundul la premiile muzicale ZUMA. Antonia s-a numarat printre cele mai sexy vedete de la ZU Music Awards, joi seara. Ea a purtat o tinuta prin care si-a aratat trupul bine sculptat. Cantareata a purtat o salopeta neagra, din dantela, tinuta fiind transparenta aproape in totalitate. Fanii care i-au cerut autografe si fotografii s-au delectat cu o priveliste de zile mari, ei putandu-i admira Antoniei fundul, in toata splendoarea. Artista a zabovit minute buni alaturi de admiratori si chiar s-a fotografiat alaturi de ei, cu telefonul mobil. Apoi Antonia a luat loc in sala, unde a urmarit spectacolul alaturi de multimea de artisti invitata la spectacol, anuntaLibertatea.