Il mai tii minte pe Soso, primul castigator al emisiunii Big Brother? Iata cum arata acum si cum s-a schimbat viata lui! Cu totii ni-l amintim pe Sorin Fisteag, alias Soso (32 de ani), primul castigator al reality-show-ului Big Brother. La mai bine de 11 ani de cand a luat premiul cel mare al concursului, se poate spune ca tanarul are o viata implinita. Nu s-a casatorit inca, insa lucreaza ca medic intr-un spital din Germania, scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Secate de dezamagiri. Topul celor mai ghinioniste in dragoste vedete din Romania. Unul dintre cei mai indragiti artisti ai momentului, Smiley, este urmarit de ghinion. Chiar daca nu pare, este posibil ca artistul sa nu se casatoreasca niciodata, iar el trebuie sa se pregateasca pentru ce e mai rau. Asta deoarece il asteapta cinci ani de ghinion. Pe de cealalta parte, pe Inna viitorul o asteapta numai cu lucruri bune. Mai exact, ea are sanse ca pana la 43 de ani sa se mentina in topul artistilor nationali si internationali. Continuarea in Cancan.

Viata grea pentru nume mari ale scenei romanesti. Joaca pentru sume infime. Ion Dichiseanu: "Primesc 150 de lei pe reprezentatie, dupa zeci de repetitii". Au jucat zeci de ani pentru teatrele de marca ale Romaniei, insa cand a venit varsta pensionarii, directorii s-au lepadat de ei. Sistemul i-a invins si au fost nevoiti sa joace pe unde au putut pe sume de nimic. Desi sunt destul de inaintati in varsta, Florin Zamfirescu sau Ion Dichiseanu, colosii teatrului, presteaza pe sume rusinoase, anunta Click.

Fetelor, v-au luat-o sanii la vale! Domnilor le plac mari. Cat mai mari. Sanii, ca despre ei e vorba. Posesoarele de busturi impresionante se mandresc cu marimile lor XXL si fac tot posibilul sa-si etaleze nurii. Doar ca, uneori, "balcoanele" pierd lupta cu gravitatia si, in loc sa se-nalte semete, atarna spre buric. Vedetele noastre, posesoare de busturi cat pepenii, sunt si ele supuse acestui risc, iar atunci cand nu poarta pretiosul accesoriu care sa le ridice sanii, rezultatul e dezastruos: sunt orice altceva, dar nu sexy, potrivit Libertatea.

Schimbare radicala de look! Mihaela Radulescu s-a tuns si si-a schimbat culoarea parului. "Doar barbatul a mai ramas acelasi". Mihaela Radulescu si-a anuntat fanii pe Facebook ca a facut niste schimbari majore in viata ei. Mihaela Radulescu a dezvaluit pe reteaua de socializare ca si-a facut o schimbare de look si ca este foarte multumita de cum arata acum. Ea a postat si o fotografie ca teaser si a promis ca dupa maratonul de maine o sa ofere mai multe detalii, scrie Wowbiz.ro.