O blonda din showbiz a fost abandonata de mama ei! Plange si o asteapta si acum sa se intoarca acasa! Alexandra Buga, fosta iubita a regizorului George Ciubotaru, ascunde o drama incredibila, dupa ce mama ei a abandonat-o si a plecat definitiv in Spania. Blonda care a sters pe jos cu regizorul George Ciubotaru, cel cu care a impartit o perioada buna patul, are parte de multa actiune in viata ei. Putini stiu insa ca blonda a trecut printr-o drama care i-a marcat nu doar copilaria, ci toata viata! O sursa apropiata vedetei a povestit pentru Cancan.ro ca Alexandra a fost abandonata de mama ei cand cand era doar o mana de om, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Trupa Andre, reunita dupa 12 ani de la desfiintare! Care a fost secretul succesului lor. Andreea Antonescu si Andreea Balan, membrele fostei trupe Andre, s-au reintalnit in platoul aceleiasi emisiuni dupa 12 ani de la despartire. Mihai Morar le-a pregatit o surpriza fetelor si le-a adus pe canapea fara ca ele sa stie de aceasta intalnire. Mihai Morar i-a facut o surpriza uriasa Andreei Balan, careia i-a adus-o in platoul emisiunii pe cea mai buna prietena a ei si fost colega din trupa Andre, Andreea Antonescu. Emotionata de revederea fostei colege, Andreea Balan i-a sarit de gar si a acoperit-o de saruturi. Fosta iubita a lui Keo a marturisit ca are o relatie speciala cu Andreea Antonescu: "Avem o legatura mai puternica, la nivel spiritual. Chiar daca nu am vorbit cu Andreea un an, 2, 3, am reluat relatia de unde a ramas. Andreea mi-a fost alaturi mereu cand mi-a fost greu", anuntaClick.

Vedetele se dezbraca in scopuri caritabile. Ioana Ginghina aduna bani in costum de baie. Cateva vedete din Romania au acceptat sa se dezbrace pentru o cauza nobila. Ioana Ginghina, Elena Gheorghe, Raluca Lazarut si Vladimir Draghia vor purta doar costume de baie in cadrul competitiei de inot Swimaton Bucuresti, ce se va desfasura pe12 iulie, la Bazinul Olimpic din Complexul Sportiv Lia Manoliu. Aproape 200 de inotatori amatori vor sa stranga impreuna 135.000 de lei. Ioana Ginghina va aduna bani in numele Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, care are nevoie de fonduri pentru a-i trimite intr-o tabara gratuita pe copiii defavorizati din sectorul 6, informeazaLibertatea.

Imagini compromitatoare cu cea mai sexy solista de muzica populara! Cum a fost fotografiata pe strada, la lasarea serii! Claudia Ghitulescu nu iese niciodata din casa fara haine si pantofi de schimb, caci nu se stie niciodata cand le poate folosi. Astfel, portbagajul masinii sale este folosit pe post de dulap si este burdusit cu tot felul de articole vestimentare si... Claudia Ghitulescu, detinatoarea titlului de "cea mai frumoasa solista de muzica populara", are mare grija sa-si mentina renumele. Nu iese niciodata nearanjata din casa ba, mai mult, isi ia intotdeauna cu ea haine de schimb si pantofi, in eventualitatea in care trebuie musai sa se schimbe. Nu de putine ori i s-a intamplat sa fie protagonista unor accidente, precum varsatul cafelei pe bluza, asa ca s-a invatat minte si are mereu haine de rezerva in masina, scrieCancan.

Simona Trasca si-a etalat noile silicoane! Abia i-au incaput in rochie. Designerul Adrian Haiduc si-a lansat noua colectie de bijuterii si cravate din perle si cristale, "Must go alone", la un restaurant din Timisoara. Vedeta colectiei a fost nimeni alta decat Simona Trasca! Colectia de cravate realizate special pentru sexul frumos a fost realizata in colaborare cu Anda Posh si Ileana Flore, in timp ce modelele au trecut prin mainile stilistului Camelia Talos. In prezentare au defilat si cateva doamne obisnuite, alese de designer, care a dorit sa transmita faptul ca bijuteriile din colectie pot fi purtate de catre oricine, indiferent de ocazie. Mireasa colectiei lui Haiduc a fost Simona Trasca, blonda etalandu-si pe podium noile silicoane in rochiile Oanei Savescu din colectia "Simply love". Cu nasul mai subtiat si sanii mult mai mari "sculptati" de medicul Kasem, blonda a defilat mandra schimband cateva tinute. De pe margine, femeile au privit-o cu ochi de soacra, in timp ce barbatii au tintit doar la..decolteu, evident, anuntaClick.