Oana Zavoranu i-a aratat tot lui Capatos! Prezentatorul TV a ramas fara cuvinte. Face show oriunde merge, asa ca nici de data asta nu s-a dezis. Oana Zavoranu i-a ridicat tensiunea lui Dan Capatos, dupa ce i-a aratat posteriorul in toata splendoarea lui. Vedeta s-a aplecat chiar in fata prezentatorului TV. Miercuri seara, Oana Zavoranu a facut furori in emisiunea nocturna de la Antena 1. Imbracata intr-o rochie roz extrem de scurta si incaltata cu o pereche de sandale cu platforma, asa si-a facut aparitia bruneta in platoul lui Dan Capatos. Ce a urmat, a ridicat tensiunea tuturor! Atunci cand prezentatorul TV a afirmat ca este mult prea slaba, vedeta s-a aplecat chiar in fata lui, pentru a-i arata cum stau lucrurile de fapt. Din cauza rochitei mult prea scurte, aceasta si-a lasat la vedere posteriorul in toata splendoarea lui, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Urmari crunte pentru fiica lui Enache dupa ce a fost taiata. Cosmarul nu s-a incheiat pentru Diana Enache dupa ce a fost injunghiata, pe 5 iulie, de portarul libanez Ali Kanaan. Parintii adolescentei au depus recent o cerere pentru o noua expertiza medicala si o alta pentru o expertiza de specialitate, privind tentativa de omor. Fata lui Adrian Enache are mult de tras, atat psihic, cat si fizic, in urma atacului prin care a trecut pe 5 iulie. Avocatul tinerei, Katia Cicala, a depus noi cereri la Parchet, intrucat aceasta are de suferit de pe urma incidentului. "Am depus cerere la Parchet, intrucat starea de sanatate a Dianei, in continuare nu este una buna... In sensul ca sanul drept si-a modificat forma, suferind o retractie cauzata de plaga injunghiata. In plus, sunt afectate doua degete de la mana dreapta. Degetul mijlociu nu il poate indoi, iar aratatorul nu are simt tactil, fiind amortit in jumatatea superioara. Din acest motiv, am solicitat o reexaminare medico-legala", a declarat, pentru Click!, avocatul Katia Cicala, anuntaClick.

Fabulos! Alex Velea a scos tatuajul cu Ana si si-a desenat-o pe Antonia. Alex Velea nu si-a scos fosta sotie, pe Ana, doar din viata lui, ci a eliminat-o si de pe... piele. Tatuajul de pe vremea cand era indragostit a disaprut, in prezent, pe bratul artistului aparand, in schimb, un desen care seamana izbitor cu chipul Antoniei. Cand lumea nici macar nu isi imagina ca intre Alex Velea si Antonia ar putea fi ceva mai mult decat o amicitie, artistul isi scosese deja de pe antebratul stang tatuajul cu Ana, care ii era pe atunci sotie. Iar dupa divortul pronuntat in cursul acestui an, Velea si-a facut un nou desen, pentru care a suportat destula durere si care pare sa reprezinte chipul Antoniei, femeia alaturi de care se declara fericit si care ii va darui un copil la sfarsitul acestui an, informeazaLibertatea.

Nimeni nu se astepta la asta! A inselat-o Pepe pe Raluca chiar inainte de nunta? Oana Zavoranu nu se lasa cu una cu doua. Vedeta sustine ca Pepe a inselat-o cat timp au fost casatoriti si ca acelasi lucru a facut si cu actuala lui sotie. Acum a adus o inregistrare care ii va tulbura linistea artistului. Scandalul dintre Oana Zavoranu si Pepe este departe de a se incheia. Vedeta sustine ca artistul a inselat-o pe durata casniciei si ca acelasi lucru face si in cazul Ralucai Pastrama. Pentru a-si proba declaratiile, bruneta a adus in emisiunea de la Antena 1 o inregistrare in care cantaretul este acuzat ca a facut sex cu o femeie, chiar inainte de a se casatori, scrieCancan.

Liviu Varciu s-a dezbracat pentru Ilinca Vandici. Surprize la Kanal D. Dupa ce a fost criticat de colega sa de prezentare pentru burtica din dotare, Liviu Varciu a luat atitudine si a vrut sa rupa gura targului cu fizicul sau impunator. Liviu vrea sa traiasca "o dragoste de vara" cu Ilinca Vandici si lupta sa-i intre in gratii. Dupa ce a fost criticat de aceasta ca are burtica, Liviu a sarit ca ars si a tinut sa-si arate arsenalul cu care a dat pe spate atatea domnisoare. Pus pe sotii, Varciu si-a desfacut nasturii de la camasa si si-a lasat la vedere patratelele. "Nu am eu abdomen, m-ai terminat psihic astazi", a spus el. Fetele din platou nu au lesinat, dar au apreciat gestul, anuntaClick.