Oana Lis a facut testul! Sotia lui Viorel Lis este insarcinata! Cum a reactionat cand a aflat. Oana Lis s-a simtit rau in ultimele trei saptamani, iar asta a facut-o sa se gandeasca serios la faptul ca ar putea fi gravida. Miercuri, sotia lui Viorel Lis si-a facut un test de sarcina in cadrul unei emisiuni TV. Oanei ii era frica sa nu fie insarcinata pentru ca, in ultimul timp, ea a facut mai multe tratamente de fertilitate si a mers inclusiv la clinici de fertilizare in vitro. Oana a mers la baie si a facut testul de sarcina, insa a ezitat foarte mult pana l-a deschis. Atunci cand a venit momentul, Oana a izbucnit in lacrimi, mai ales ca ii era frica sa nu ramana gravida acum, dupa ce a aflat ca sotul a inselat-o, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Vedeta Playboy, cu sanii pe-afara dupa ce i-a cazut sutienul. O banala sedinta foto s-a transformat intr-un pictorial erotic, dupa ce unei vedete Playboy din Franta i-au iesit sanii din sutien. Angelique Frenchy Morgan este o vedeta din Franta cunoscuta din anii 2000, cand a pozat in celebra revista cu iepurasi. De atunci, ea s-a dezbracat de mai multe ori pentru diverse shooting-uri, dar acum cateva zile a facut-o... neintentionat. In timp ce poza pentru Mustang, in costum de baie, lui Angelique i-a alunecat sutienul si i s-au vazut sanii in toata splendoarea, anuntaClick.

Sexy-Esca! Si-a scos picioarele la plimbare prin Parlament. Alesii romanilor au avut ocazia, marti, in jurul pranzului, sa afle ce ascunde Andreea Esca sub pupitrul de la care prezinta stirile Pro TV. Venita cu treaba in Parlament, vedeta din Pache Protopopescu a etalat o pereche de picioare... tulburatoare. Dornica sa sustina lupta impotriva cancerului la san, Andreea Esca si-a programat o serie de intalniri in sediul Parlamentului. Una dintre ele a avut loc marti, cand stirista a devenit o aparitie absolut spectaculoasa pe holurile institutiei. Eleganta, asa cum si-a obisnuit publicul, Esca a ales sa poarte o rochie scurta, taiata deasupra genunchiului, rochie care a devenit si mai scurta de indata ce stirista s-a asezat, dezvaluind o pereche de picioare greu de trecut cu vederea. Iar, de data aceasta, nu a mai existat nici un pupitru de stiri care sa le ascunda, ci doar o masuta cu vedere... dedesubt, informeazaLibertatea.

Andreea Balan, aproape goala pe strazile din State! Uite cum a filmat cu sanii la vedere pentru regizor Innei! Cum il viziteaza frecvent pe iubitul sau, in State, Andreea Balan s-a gandit sa imbine utilul cu placutul si sa se ocupe putin si de cariera, alaturi de alti romani aflati peste Ocean. Desi nu a fost recunoscuta ca artista, blonda a intors toate capetele. Cu toate ca Andreea Balan nu se bucura de acceasi celebritate si peste Ocean, americanii au intors capetele atunci cand solista s-a plimbat pe strazile din SUA. Imbracata extrem de sumar, Andreea a facut ravagii. O bucata buna de vreme, Andreea Balan a stat in Statele Unite pentru a filma un nou videoclip. Aici, tanara a colaborat cu o parte din echipa Innei, mai precis cu regizorul care se ocupa de videoclipurile ei, scrieCancan.

Johnny Depp si-a cumparat libertatea cu 160 de milioane de dolari. Si-a platit scump libertatea! Johnny Depp a trebuit sa-i plateasca 160 de milioane $ fostei iubite, Vanessa Paradis, ca despagubiri, dupa ce a parasit-o. Cel putin asa sustine editia germana a revistei "OK!" Actorul Johnny Depp (51 de ani) s-a despartit de cantareata franceza Vanessa Paradis (41 de ani) in iunie 2012. Iubita sa nu ar fi acceptat separarea fara scandal pana ce eroul din "Piratii din Caraibe￯ i-a platit 160 de milioane $. Astfel, averea starului a scazut la 190 de milioane $, iar a Vanessei a urcat la 310 de milioane $. "Probabil ca actorul a acceptat sa faca acest lucru de dragul copiilor lor", scrie publicatia mai sus amintita. Insa acum Depp se teme sa mearga prea departe in relatia cu noua sa iubita, Amber Heard (28 de ani), de care s-a indragostit in timp ce jucau impreuna in filmul "Jurnalul unui iubitor de rom". Nu vrea sa mai piarda din avere, anuntaClick.