Andreea Esca, actrita intr-un film de groaza. Andreea Esca le face pe toate. Mai nou, prezentatoarea Stirilor Pro TV a aparut intr-un film de groaza care a avut premiera in urma cu doua luni in Statele Unite. Pelicula se intituleaza "WER" si are ca subiect principal aparitia unui varcolac care devoreaza mai multi oameni din orasul frantuzesc Lyon. Andreea Esca joaca rolul unui reporter de televiziune ce relateaza despre una dintre crimele varcolacului. Cel mai probabil, prezentatoarea Stirilor Pro TV a fost aleasa pentru ca filmarile au avut loc in Bucuresti, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Mama presupusului copil al lui Viorel Lis a prezentat certificatul de nastere. Reactia lui. Anisoara, femeia care sustine ca are un o fetita cu Viorel Lis, a prezentat la televizor certificatul de nastere al copilului. Documentul a fost vazut de Oana si de Viorel Lis in emisiunea Simonei Gherghe de miercuri. Fostul edil s-a pronuntat fara menajamente ca este un fals. "Trebuia la numele Lis sa fie trecuta si initiala tatalui. Sunt gata sa fac prinsoare ca asa se face", a spus Viorel Lis. In schimb, Oana Lis nu a fost la fel de convinsa precum sotul ei. "Nu stiu ce sa zic", s-a limitat sa declare ea, relateaza Click.

Au tinut totul secret pana acum! Ce se intampla de fapt intre Delia si Horia Brenciu. De cand au devenit colegi de emisiune, Delia si Brenciu s-au apropiat foarte mult si au descoperit ca au multe lucruri in comun. Acum, cei doi au lansat o melodie impreuna, in care joaca rolul a doi indragostiti. Chimia dintre ei e evidenta. Doua voci bune, cu mii de fani, acestea sunt coordonatele Deliei si ale lui Horia Brenciu, insa, nu si singurele lucruri pe care cei doi le au in comun. De cand au devenit colegi de emisiune, au avut timp sa se cunoasca mai bine si au ajuns la concluzia ca pot forma o echipa reusita. Zis si facut, noteaza Cancan.

Femei care conduc lumea! Ele sunt primele 5. Actritele Reese Witherspoon si Viola Davis, dar si colegele lor de breasla Jennifer Lopez si Jane Fonda se afla in fruntea topului anual al celor mai influente femei din lume, realizat de revista Variety. Clasamentul este completat de producatoarea de film Donna Langley. Putini ar fi crezut ca firava Reese Witherspoon are o asemenea influenta. Mai mult, catigatoare de Oscar, actrita a fost votata si drept cea mai influenta femeie din lume in 2014. De unde vine aceasta influenta? Actrita, in varsta de 38 de ani, mama a trei copii, isi foloseste adeseori statutul de vedeta de la Hollywood pentru a promova diverse programe educationale pentru fete, prin intermediul Malala Fund, informeaza Libertatea.

Iulia Vantur era sa calce doi batranei pe ''zebra''. Iulia Vantur este de fel o persoana echilibrata, numai ca, de la o vreme incoace, pare cu mintea in nori. Neatentia la volan si graba erau sa o coste scump, vineri, cand vedeta de la PRO TV a fost la un pas sa accidenteze un cuplu de pensionari. A scapat de amenda, dar nu si de boscorodelile pietonilor. Vineri, ora 14.00, zona Dorobanti. Un BMW apare ca din pamant si nu se opreste nici in dreptul unei treceri de pietoni, unde doi batranei, care respecta cu sfintenie regulile de circulatie, voiau sa treaca strada. Soferita nu le-a acordat prioritate, dimpotriva, crezandu-se regina soselelor, a trecut pe "zebra", dupa care a virat brusc la stanga. La volan nu era vreo "craita de Dorobanti", ci vedeta de la PRO TV Iulia Vantur., scrie Click.

Victor Slav, declaratii despre relatia cu Bianca Dragusanu! Ce se intampla intre ei chiar acum. Victor si Bianca au incercat sa-si tina relatia departe de ochii presei, si au evitat sa dea prea multe declaratii despre cum decurg lucrurile intre ei. Iata ca, fostul baiat de la meteo, vine cu noi marturisiri despre cum decurg lucrurile in relatia lor. Toata lumea se intreaba ce este de fapt intre Bianca si Victor. Au sau nu o relatie? Se mai iubesc? Realizatorul tv a facut declaratii uimitoare si a tinut sa lamureasca lucrurile. "Bianca s-a uitat la emisiunea la care eu particip. Nu a fost in platou. S-a uitat de acasa. Nu a vrut sa vina. I-a placut foarte mult. I-a placut prestatia mea. Noi vorbim lucruri, ne dam sfaturi, atunci cand e cazul. Mi se adreseaza aceeasi intrebare mereu. Nu punem nicio patalama la aceasta relatie. Nu suntem nici iubiti, nici sot si sotie. Nu o pot defini in vreun fel. Lucrurile merg bine intre noi. Orice ti se intampla in viata este cu un scop, sa inveti cate ceva", noteaza Cancan.