Interzis cardiacilor! Anda Adam, goala! Imaginile sunt deja pe Internet! Anda Adam este din ce in ce mai indrazneata si dovada stau fotografiile pe care artista le posteaza in ultima perioada pe contul de Facebook. In ultima imagine facuta publica, Anda este aproape goala, artista preferand sa se acopere doar cu un prosop. Din fotografie se vede cum cantareata a lasat sa i se vada sanii, mai mult decat ar fi normal, lucru care a incins atmosfera pe siteul de socializare. Prietenii artistei au fost uluit de cat de sexy este ."Ai sani sexy. Arati foarte bine", "Nu mai scoate limba, ca ii innebunesti pe barbati", "Esti foarte frumoasa", "Semeni cu Bianca Dragusanu", au scris fanii in dreptul imaginii de pe contul de socializare, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Hotnews

Catanga, surpriza erotica pentru noaptea nuntii. Ce ii pregateste lui Padureanu. Cornelia Catanga este pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru nunta. Artista se va casatori pe 23 octombrie cu Aurel padureanu, barbatul cu care are o relatie de 23 de ani. Chiar daca au trecut mai bine de doua decenii de cand este impreuna cu viitorul sot, cantareata vrea sa-i pregateasca o supriza pentru noaptea nuntii Designerul Catalin Botezatu este cel care se va ocupa rochia de mireasa, dar si de desuurile seducatoare pentru noaptea nuntii. Cantareata doreste sa isi uimeasca barbatul si declara ca i-a pregatit o surpriza de zile mari: "Normal ca vreau sa il surprind placut in noaptea nuntii. Lenjeria intima va fi asa, ca pentru varsta mea, dar e surpriza, nu se spune! Inclusiv pentru Padureanu o sa fie surpriza cand o sa mi-i dea jos! (rade)", a dezvaluit Catanga, potrivit ring, anuntaLibertatea.

Oana Zavoranu le da ultimatum vrajitoarelor: "Le pun cu botu' pe labe". Oana Zavoranu vrea ca "vrajitoarele" sa ii ceara scuze in genunchi! Aceasta a amenintat ca, in cazul in care nu primeste ceea ce i se cuvine, acestea vor intra in curand in pulscarie, a declarat vedeta. In urma cu doua zile, Oana Zavoranu a fost la o runda de mediere cu Vanessa si Melisa. Dupa mai multe negocieri, acestea nu au ajuns, se pare, nicio intelegere. Si asta deoarece cele doua nu ar fi stans banii ceruti de Oana Zavoranu si nici nu vor sa isi ceara scuze in genunchi fata de aceasta. Este vorba, se pare, de o suma de peste 950.000 de euro, care ar reprezenta contravaloarea bunurilor pierdute si daune morale, informeazaClick.

A revenit la proportii colosale! Cum a ajuns sa arate acum una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania! Intr-o perioada, Ozana Barabancea reusea sa surprinda pe toata lumea cu o silueta noua. De ceva vreme, soprana nu doar ca a luat considerabil in greutate, insa pare ca imbraca hainele pe care le-a imbracat in perioada cand slabise. In ultima vreme, Ozana nu se mai poate mandri ca are silueta. Cantareata a inceput sa ia din nou in greutate, iar acest lucru se vede parca din ce in ce mai mult. Culmea este ca, vedeta tv pare ca nu concepe ca a luat din nou proportii.. Daca in perioada in care costientiza ca silueta ei nu este tocmai una a unui fotomel, soprana purta doar rochii lungi si foarte largi, in momentul in care a inceput sa slabeasca si-a schimbat complet garderoba, scrieCancan.

Tavi Colen si-a sanctionat iubita din gelozie. Nici bine n-au recunoscut relatia pe care o au, ca a si izbucnit prima cearta in Paradis! Tavi Colen a luat foc atunci cand a vazut ultimul pictorial al Emmei Stefan, iubita sa, unul extrem de sexy, insa pentru care solistul isi dorea, probabil, exclusivitate. Lovit de gelozie, Tavi a rabufnit si, luni seara, pentru a-si suprima iesirile, si-a luat motocicleta si a plecat de acasa, morocanos ca un adolescent. Intreaga noapte Emma si-a sunat prietenii comuni sa afle de soarta iubitului care, cel mai probabil, s-a reintors dimineata, racorit de plimbare. Joi, cei doi indragostiti vor concerta impreuna in-tr- un club din Capitala, unde, mai mult ca sigur, Emma va fi mai imbracata ca niciodata, anuntaLibertatea.