Imaginile care spun adevarul despre lipsa de originalitate din showbiz! Vezi pe cine copiaza Andreea Banica, Delia si Victor Slav. Chiar daca ar putea foarte bine sa-si angajeze un stilist pentru consiliere vestimentara, multe vedete din Romania prefera sa se inspire din garderoba colegilor de scena, fara nicio jena ca astfel isi pierd din originalitate, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mihaela, vezi sa nu ajungi ca ei! Cum risca sa ajunga Raduleasca din cauza interventiilor estetice. Se vede de la o posta ca Mihaela Radulescu (45 de ani) trece cam des pragul cabinetului medicului estetician. Obsesia ei pentru un look fresh are insa si un revers. Injectiile in exces, cu botox, schimonosesc fata, dovada stand si chipurile de speriat ale unor vedete de peste Ocean: Sylvester Stallone sau Lara Flynn Boyle, noteaza Click.

Scandal la Hollywood: Cunoscut actor de comedie, arestat pentru furt. Actorul american Andy Dick a fost arestat, vineri seara, la Hollywood. Acesta este acuzat de furtul unui colier. Actorul de comedie a fost eliberat sambata dupa ce a platit o cautiune de 25.000 de dolari, anunta RTV.net.

Kira Hagi, sarut pasional sub ochii tatalui! Numele familiei Hagi ar putea sa nu mai fie legat doar de fotbal in viitor, ci si de platourile de la Hollywood dupa ce Kira, fiica Regelui a fost admisa la Academia de Film de la New York, dupa prestatia avuta in scurtmetrajul Bucuresti, te iubesc!, aparut anul trecut pe piata, aflam de la Fanatik.ro.

Cu barbatia la doctor! Nevasta i-a pus o conditie lui Cabral inainte de a-i face un copil. Casatoriti de mai bine de trei ani, Andreea si Cabral Ibaka au ajuns la concluzia ca sunt, in sfarsit, pregatiti sa devina parinti. Mai au de trecut doar un hop. Pusi in permanenta pe sotii, sotii Ibaka au devenit brusc seriosi cand au realizat ca e vremea sa aiba un urmas, potivit Libertatea.