Primele Doamne ale Romaniei. Cum aratau in tinerete sotiile presedintilor care ne-au condus. Daca, in alte tari, sotiile presedintilor au un rol important in societate, avand expunere mediatica aproape la fel de mare ca faimosii lor soti, in Romania, "primele noastre doamne" s-au remarcat in primul rand prin discretie - exceptie facand, desigur, Elena Ceausescu. Iata care au fost partenerele oficiale ale presedintilor tarii noastre si prin ce s-au remarcat acestea, scrieGandul.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Am aflat cel mai ascuns secret al Deliei! Gestul ei va fi puternic criticat: ce nu face ea niciodata! Uneori e apreciata pentru stilul ei vestimentar, alterori criticata. Certitudinea este, insa, faptul ca Delia are exagerat de multe haine, iar noi i-am aflat si secretul garderobei sale! E extrem de zgarcita si nu da nimic, nici macar surorii ei. Delia Matache pune accentul foarte tare pe aparitiile ei. Desi recunoaste ca nu scoate prea multi bani din bzunar atunci cand isi face cumparaturile si ca nu este obsedata de brandurile internationale, cantareata are, insa, un dressing impresionant. Dupa cum singura sustine, Delia isi cumpara aproape zilnic cate o piesa vestimantara sau macar un accesoriu. Culmea este ca, de ani buni, nu si-a aruncat nicio tinuta si nici macar nu s-a indurat sa ofere cadou vreunei prietene hainele pe care nu le mai poarta, anuntaCancan.

Designerul care a scandalizat biserica revine cu o colectie extraterestra. Bogdan Mogos, tanarul designer care si-a pus in cap biserica dupa ce a creat haine care imita straiele bisericesti, se pregateste sa socheze din nou. Designerul a anuntat ca pregateste o colectie noua, pentru care s-a inspirat din povestile cu extraterestri. Are doar 21 de ani si deja a starnit un imens scandal in lumea clericilor. Tanarul care a imbracat mai multe vedete in haine care imita straiele preotesti a explicat cum a ajuns in atentia bisericilor. "M-am inspirat din pictorialele create de celebrul David Lashapel. Am vazut apoi materiale intr-un magazin. Nu am inteles reactia unora. Campania si colectia mea nu sunt o blasfemie, materialele nu sunt sfintite. Imi pare rau ca nu toata lumea este entuziasmata. Parintii mei sunt mandri de mine", a spus tanarul la emisiuneaClick.

Andreea Tonciu si-a luat nasul la purtare! Andreea Tonciu se bucura deja de primele beneficii dupa operatia de rinoplastie la care s-a supus recent, in Turcia. Miercuri noapte, bruneta a defilat cu dezinvoltura, mandra de noua ei infatisare, intr- o cafenea de fite din Capitala. Tariful: 500 de euro, considerabil mai mare decat in trecut. Se pare ca, dupa ce si-a taiat nasul, Tonciu a considerat ca a devenit mai valoroasa, asa ca si-a marit pretul. Bruneta este si mai scumpa atunci cand organizatorul o doreste in lenjerie intima. In astfel de situatii, ea nu renunta la haine fara 1.000 de euro, scrieLibertatea.

Cod rosu de sex-appeal! Bianca Dragusanu, cu sanii pe afara la sala. Bianca Dragusanu merge constant la sala de forta pentru a se mentine in forma, insa mai nou face si electrostimulare wireless, atunci cand nu are foarte mult timp la dispozitie. Imbracata foarte sexy, blonda a reusit sa ii scoata din minti pe toti barbatii care o urmaresc pe Facebook. Cu un decolteu generos, Bianca a pozat provocator chiar in timpul unui antrenament. Talia ei de viespe si sanii iesiti pe afara au reusit sa ii bage la idei pe toti barbatii. Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara: "Esti superba", "Bianca, esti foarte frumoasa", "Sexy si rea", "OMG. Esti foarte sexy", anuntaCancan.

Oana Roman: "Daca Marius m-a inselat, e un om destept!" Oana Roman a facut o declaratie socanta, joi seara, in cadrul unei emisuni tv, cand s-a pus in discutie fidelitatea sotului sau plecat la munca in Anglia, pentru a asigura un trai mai bun familiei sale. Vedeta are foarte multa incredere in Marius Elisei si nu crede ca acesta ar putea s-o insele cu alta femeie. Cu toate acestea, daca ar face-o, Oana Roman l-ar considera un om inteligent, mai ales ca ea este atrasa de o astfel de categorie de oameni. "Nu imi fac griji de alte femei, am un barbat extraordinar. Pana acum nu mi-a dat motive sa cred altceva, daca a facut sau nu ceva... Iar daca a facut-o, inseamna ca este un om destept, iar eu apreciez oamenii destepti", a declarat Oana cu sinceritate, informeazaClick.