Motivul scandalos pentru care Borcea "toarna copii". Cristi Borcea, fost actionar dinamovist, inchis la Penitenciarul Poarta Alba, ca urmare a condamnarii de 6 ani si 4 luni primita in "Dosarul Transferurilor" din partea Curtii de Apel Bucuresti, a implinit azi 45 de ani. Conform spuselor lui Miron Cozma (60 de ani), fost lider al minerilor, Borcea ar fi foarte bolnav, avand motive intemeiate pentru a cere gratierea. Pe de alta parte, exista voci care sustin care sustin ca fostul oficial de la Dinamo "toarna" copii tocmai pentru a obtine libertatea, invocandu-se astfel faptul ca micutii nu pot creste fara tata, scrie Sportnews.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Suspecta de cancer. O cantareata de la noi, celebra peste hotare, are o tumoare la genunchi. Problemele de sanatate nu le-au ocolit pe surorile Cheeky Girls in ultimii ani. Dupa necazurile cu silicoanele Monicai si pietrele la rinchi ale Gabrielei, aceasta din urma a aflat ca are o tumoare la un genunchi si ca va trebui sa ajunga la bisturiu. In urma cu mai bine de patru ani, surorile Cheeky au participat la un maraton organizat langa Londra si, dupa 21 km parcursi, Gabriela a resimtit efortul la un picior. Continuarea in Libertatea.

Un fost iubit al cantaretei Britney Spears a murit in Afganistan, in timpul unui atac al talibanilor. Pilotul John Sundahl, unul dintre fostii iubiti ai cantaretei Britney Spears si cel care a ajutat-o pe aceasta sa renunte la consumul de alcool, a murit saptamana trecuta, in Afganistan, in timpul unui atac al talibanilor, potrivit dailymail.co.uk. John Sundahl a murit saptamana trecuta, la varsta de 44 de ani, langa Kabul, in Afganistan, dupa ce elicopterul pe care il pilota a fost lovit de o racheta lansata de talibani, potrivit Stirile Pro Tv.

"Dieta" Mihaelei Radulescu. Ti-ai fi imaginat vreodata ca mananca asa ceva? Mihaela Radulescu are o silueta de invidiat si uitandu-te la ea mai ca nu-ti vine sa crezi ca are 45 de ani. Si tot uitindu-te la ea ti-ai imagina ca are o dieta foarte stricta. Ei bine, iata ca lucrurile nu stau chiar asa. Pe langa foarte mult sport, Mihaela Radulescu sustine ca are si o alimentatie echilibrata. Asta nu inseamna, se pare, ca nu are voie sa manance preparate considerate bombe calorice, aflam din Libertatea.

Cristina Rus nu renunta la lux nici cu sotul dupa gratii! Fericirea conjugala i-a fost zdruncinata din temelii la sfarsitul anului trecut, dar asta n-a facut-o sa renunte la luxul cu care s-a obisnuit. In timp ce sotul ei, Dragos Bilteanu (35 de ani), e dupa gratii, Cristina Rus (33 de ani) se vindeca cu shopping de fite. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe blondina la volanul noului ei bolid, un Range Rover, care costa peste 100.000 de euro, scrie Click.