Drama lui Ashton Kutcher: iubita lui a fost omorata cu 47 de lovituri de cutit pe cand actorul avea 23 de ani. Putina lume stie drama in care a fost implicat Ashton Kutcher, pe cand avea doar 23 de ani. Tanara Ashley Ellerin a fost omorata pe 21 februarie 2001, de catre Michael Thomas Gargiulo cu 47 de lovituri de cutit. Actorul a vorbit foarte rar despre acest incident. Ulterior, el a sunat-o dar ea nu i-a raspuns. Astfel, Ashton, care pe-atunci avea 23 de ani, s-a dus la ea acasa - dar cum nimeni nu a raspuns la sonerie, a privit pe geam si a vazut o pata mare rosie care a presupus ca era vin. Si-a inchipuit atunci ca Ashley se suparase ca nu se vazuse cu el si se razbunase, distrandu-se la ea acasa. Ashton a plecat atunci fara sa stie ca fata de 22 de ani zacea moarta in casa ei, noteaza Libertatea.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Au 40 de ani, dar le doare la spagat! Nici "gaina batrana" nu mai e ce a fost. S-a emancipat! Divele noastre, trecute binisor de 40 de ani, nu se lasa! Mai ceva ca suratele lor de la Hollywood, Zavoranca isi arata bikinii prin discoteci, Lori canta mai mult dezbracata, in dantela, Raduleasca "tipa" in salopete gatuite pe trup, iar Gyorfi face spagatul in videoclipuri. La 41 de ani, Oana Zavoranu e in top! Daca nu i-a iesit casnicia cu Pepe, cel putin aparitiile publice ii ies de minune! Bruneta a isterizat, zilele trecute, showbiz-ul cu o aparitie-soc la ziua fostei vedete tv Raluca Macovei, eclipsand-o total pe sarbatorita. Zavo a intrat ca o diva intr-un club din Centrul Vechi: cu pustiul la purtator, palestinianul Ashraf Abu-Amoud, tinerelul de 26 de ani pe care il parasise la finalul anului 2014, si intolita ca la Hollywood, intr-o salopeta model zebra cu (surpriza mare!) bikinii minusculi la vedere, informeaza Click.ro.

Ce facea Emil Boc cu "spaga" de la Gabriel Sandu! Cadouri pentru amanta blonda, de la magazinele de jucarii! Lumea politica a explodat dupa marturia lui Gabriel Sandu, cel care a afirmat ca spaga data in dosarul Microsoft ar fi ajuns la Emil Boc, fost lider al PDL, la acea data premier. Paparazzii Cancan.ro au constatat inca de atunci ca Emil Boc nu parea sa aiba probleme financiare si isi rasfata amanta cu tot felul de nimicuri scumpe! Fostul ministru al comunicatiilor Gabriel Sandu si-a argumentat cererea de inlocuire a arestarii preventive, dispusa in dosarul "Microsoft", cu afirmatii explozive despre finantarea PDL. Astfel, acesta a declarat ca finanta partidul, totul pentru a fi mentinut in functie, cu sume lunare de aproximativ 300.000 de euro. Conform lui Sandu, banii ajungeau direct la Emil Boc. Sandu sustine ca a virat in conturile PDL circa 5 milioane de euro.

Lindsay Lohan vrea să facă sex cu o legendă a muzicii rock. Fata rea a Hollywoodului, Lindsay Lohan vrea să îl cucerească pe celebrul cântăreţ de la The Rolling Stones, Mick Jagger. În ciuda diferenţei uriaşe de vârstă dintre ei, actriţa spune că nu se lasă până nu ajunge în patul lui. Deşi a ajuns la venerabila vârstă de 71 de ani, celebrul rocker rămâne unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din lume, la care aspiră şi dive de la Hollywood. Printre acestea se numără şi Lindsay Lohan (28 de ani). Ea le-a mărturisit prietenilor că de mică a fost fan Rolling Stones şi ar da orice să facă sex cu Mick Jagger. “Să se culce cu Mick e un vis pe care LiLo îl are de mulţi ani. Actriţa e convinsă că el e unul dintre puţinii bărbaţi de pe planetă care ar putea să o înveţe trucuri noi în dormitor”, a declarat un apropiat pentru National Enquirer. Controversata actriţă şi petrecăreaţă notorie consideră că Jagger e varianta ei masculină şi decizia de a-l cuceri reprezintă pentru ea o provocare, mai ales că acum s-a mutat la Londra şi ar putea să dea oricând nas în nas cu el, scrie Libertatea.ro.

Fosta soție a lui Claudiu Niculescu face eforturi uriașe ca să-şi poată creşte copiii. Claudiu Niculescu (38 de ani) e mare crai, motiv pentru care ambele neveste, Lidia (36 de ani) şi Diana Munteanu, l-au lăsat să zburde în voie. Acum, prima soţie a fostului fotbalist are grijă de bătrâni pentru a-şi putea creşte copiii. Dacă Diana pare să se descurce cu banii pentru creşterea băiatului, prima nevastă a sportivului ajunsese la fundul sacului aşa că, de dragul celor doi copii, a plecat în Anglia, ca asistentă într-un azil de bătrâni. Claudiu şi Lidia Niculescu au bifat, în 2006, un divorţ sonor, în stil italian, iar la despărţire şi-au spus rapid „Adio!”, căci n-au avut bunuri de împărţit. Rămasă cu cei doi copii ai lor, Rebecca (11 ani) şi Alexandru (15 ani), Lidia s-a descurcat cu banii cum a putut, fără să facă fiţe. A prestat diverse job-uri, a fost chiar şi vânzătoare, într-un magazin de telefonie mobilă, noteaza Click.ro.