Dupa munca, si rasplata! Halep si-a rotunjit veniturile. Cat a castigat numarul 3 WTA pentru calificarea in "sferturi" si cat de "dolofan" este contul ei din banca. Calificarea in "sferturi" la Australian Open i-a adus Simonei un cec de 430.000 de dolari australieni (240.000 de euro) si 430 de puncte WTA. Suma se adauga la cei 6,6 milioane de dolari pe care i-a adunat pana acum sportiva in varsta de 23 de ani, scrie Sportnews.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

O romanca ii ia fata lui Kim Kardashian. O tanara cu origini romanesti este una dintre cele mai iubite vedete din Ghana, fiind mai apreciata si decat Kim Kardashian, careia se pare ca ii face concurenta pe internet cu pictoriale incendiare. Nascuta din tata ghanez si mama romanca, frumoasa Deborah Vanessa (30 de ani) e una dintre cele mai indragite artiste din Ghana. Atat din cauza cantecelor ei, cat si a pictorialelor extrem de sexy pentru care a fost comparata cu celebra vedeta americana Kim Kardashian, anunta Libertatea.

Top 5 al celor mai elegante vedete insarcinate. Chiar daca sunt gravide si masurile li s-au modificat semnificativ, starurile nu au uitat sa fie feminine. Iata top 5 al celor mai elegante vedete insarcinate. Pe primul loc intr-un clasament al celor mai elegante vedete, realizat de site-ul my1styears.com, s-a aflat actrita Keira Knightley, care este casatorita cu muzicianul James Righton si asteapta primul ei copil. Tinutele ei, purtand semnatura unor case de moda celebre, au atras atentia prin finetea si stilul etalat. Continuarea pe Unica.ro.

O supervedeta a gresit la selfie! Cu ce a dat-o in bara? Vedetele, indiferent de calibru, sunt innebunite dupa Photoshop. Indiferent ca sunt poze "la moment" sau de studio, nimic nu trece catre public fara a fi verificat si retusat. Chiar si selfi-urile. Lindsay Lohan face parte din randul vedetelor care au o grija exagerata fata de propria imagine. De aceea, chiar si selfie-urile pe care si le face sunt atent studiate, scrie Libertatea.

Micii printi - Cine va mosteni Europa. William si Harry ai Marii Britanii, Madeleine si Victoria ale Suediei sau frumoasa Charlotte Casiraghi atrag de ceva ani in jurul lor cercuri de interes foarte fidele. Totusi, domnia lor e pe cale sa se incheie, fiind urmati de o noua generatie de printi si printese, noteaza Viva.ro.