Mai bine curva libera decat "peste" la puscarie. Surse judiciare au dezvaluit pentru Libertatea ca, la inceput, prostituatele care se strecurau in asternuturile milionarilor, chiar si pentru mii de euro, erau sa o pateasca din cauza comisioanelor grase incasate de "pestoaice", bani despre care au aflat abia in ancheta. Treptat, vedetele s-au mai desteptat si toate au facut front comun in fata politistilor si a procurorilor si au pozat in femei fara prejudecati, dispuse sa iubeasca amanti cu dare de mana, care le-au umplut conturile si le-au "tunat" trupurile. La televizor, multe au trambitat ca nu s-au culcat pe bani, ba chiar s-au jurat pe ce au ele mai sfant ca nu au facut asa ceva in viata lor! In ancheta, insa, acolo unde nu e ca pe micul ecran, e mai sanatos sa fii curva decat "peste". E nuanta care face diferenta dintre libertate si inchisoare, scrie Libertatea.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Fifty Shades of Grey: o cronica in GIF-uri. Peste 140 de mii de romani au fost sedusi de Fifty Shades of Grey in weekendul de lansare, filmul fiind deja un succes de box office! Mai exact, aproape 70% dintre spectatorii romani care au fost la cinematograf weekendul trecut au ales celebra ecranizare a cartii scrise de E. L. James. In caz ca nu ai vazut filmul pana acum, iata un review amuzant, facut de colegii nostri de la GLAMOUR UK, folosind deja celebrele GIF-uri. Speram sa va amuze si pe voi. Vezi gif-urile

Jane Fonda a dezvaluit secretul tineretii ei! Jane Fonda este, la nu mai putin de 77 de ani, actrita, scriitoare, activist politic, model si antrenoare de fitness. In plus, arata pur si simplu impecabil. Secretul? Este un spirit liber ce nu tine cont de varsta. Actrita vorbeste constant despre viata ei sexuala activa, uneori chiar salbatica alaturi de producatorul de muzica Richard Perry, dar mentioneaza si alte experiente, precum o partida in trei cu unul din fostii soti si o roscata., scrie Elle.ro.

Ea este fiica secreta a lui Adrian Iovan. Cele mai importante femei din viata lui Adrian Iovan i-au adus, pe langa necazuri in amor, si bucurie prin copiii pe care i-au avut. Prima sotie i-a daruit-o pe Irina, fiica de 31 de ani aflata in prezent in Franta; Romanita Iovan i l-a daruit pe Albert, care a implinit opt ani, iar cea de-a treia femeie, Mihaela Steriu, a aparut in viata lui Iovan in anul 2008, cand s-au si mutat impreuna in vila din Otopeni si a venit impreuna cu fiica ei din prima casatorie, Ruxandra, care la vremea respectiva avea 12 ani. I-a cunoscut pe Albert, pe Irina, a petrecut sarbatorile si vacantele impreuna cu mama ei si cu pilotul, iar acesta din urma s-a ingrijit de ea ca de propriul copil, scrie Libertatea.ro.

Amal Alamuddin, diva rasfatata. Cu ce il innebuneste pe George Clooney. Desemnata cea mai fascinanta persoana din lume, Amal Alamuddin, sotia lui George Clooney, a ajuns in atentia presei nu numai cu eleganta ei, ci si cu comportamentul ei, uneori de-a dreptul controversat, de diva rasfatata. Daca servirea nu este perfecta la hotel sau la restaurant, se plange personalului; este un adevarat cosmar sa te afli in preajma ei", sustine o sursa, adaugand ca avocata cere ca prosoapele sa fie bine pliate, iar pernele bine infoiate. "Se considera o printesa", scrie Unica.ro.

Patru ani de dragoste si razboi! Scandalurile sexuale apar ciclic in viata Biancai Dragusanu. Din 2012 incoace, anul monden incepe inevitabil cu Biancaaaa Dragusanuuu! Ca e ianuarie sau cel tarziu februarie, roscata face si desface si, de parca ar fi o matrita, se naste un scandal, care, invariabil, are si un fotbalist de top in el. Avem trei bucati atacanti - Adrian Cristea, Ciprian Marica si Adrian Mutu -, si un baiat de la Meteo, actualmente somer de lux, pe numele lui Victor Slav. In patru ani, Bianca si cei patru crai au reusit sa faca aproape toate permutarile de patru plus una luati cate doi posibile, fiecare transfer in parte fiind marcat de un scandal, scrie Libertatea.ro.