Cu ea a inlocuit-o Adrian Cristea pe Bianca Dragusanu! Ce a putut sa faca tanara de dragul fostului fotbalist! Relatia dintre Adrian Cristea si Bianca Dragusanu este istorie. De ceva vreme, fostul fotbalist se iubeste cu o tanara care lucreaza intr-un cabinet stomatologic. Cei doi se comporta deja ca un cuplu si Adrian Cristea a fost vazut in dese randuri in public cu Roxana. Mai mult, gurile rele spun ca acestia au si planuri de viitor si ca sunt sanse mari sa mearga in fata altarului, potrivit Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Lady Gaga se schimba. Ultimele aparitii ale cantaretei Lady Gaga de pe covorul rosu au uimit pe toata lumea. Cu outfit-uri cuminti, cu mult diferite de tinutele extravagante cu care soca in anii trecuti, Lady Gaga este intr-un proces de transformare. Artista se afla in cautarea unui nou stil, iar la orginea acestei schimbari ar putea fi noutatile din viata personala, potrivit Viva.ro.

Kate Middleton ar vrea sa-si boteze copilul Spencer, in memoria lui Lady Di. Un mic razboi s-a declansat intre regina Marii Britanii si sotia nepotului ei, Kate Middleton. Ducesa de Cambridge ar vrea sa-si boteze bebelusul pe care-l va naste in curand Spencer, in memoria lui Lady Di, pe care o chema Diana Spencer inainte sa se marite cu printul Charles, anunta Libertatea.

Cum se mentine in forma Beyonce. Pentru o silueta precum cea a lui Beyonce e nevoie de multa munca. Beyonce a postat pe contul ei de Instagram un clip video in care ne arata exercitiile fizice pe care le face pentru a se mentine in forma - un set impresionant de genuflexiuni, abdomene, fandari si lovituri cu greutati in maini, pe ritmul melodiei Eye of the Tiger, scrie Glamour.ro.

Liviu Varciu: "O sa ma insor cu prima femeie care vrea sa-mi faca un copil". Unul dintre cei mai ravniti burlaci din showbiz, Liviu Varciu, e gata sa se aseze la casa lui. Intr-un interviu sincer - si foarte savuros! -, vedeta Antenei 1 ne-a spus ce asteptari are de la viitoarea lui nevasta. Iar asta nu e tot! Darnic cu vorbele, Liviu ne-a dezvaluit, printre altele, ce dar de nunta ii pregateste fostei sotii si ce nebunie ar fi gata sa faca pentru 100.000 de euro, aflam din Libertatea.