Toti s-au holbat la ea! Cum a aparut o celebra cantareata de la noi la un eveniment monden. A vrut sa atraga atentia si a reusit cu siguranta sa faca acest lucru. Claudia Pavel a avut o aparitie care i-a lasat pe toti masca, la un eveniment monden ce are loc luni seara. Claudia Pavel a mers la petrecerea aniversara a revistei Tango unde a optat pentru o tinuta cu care a reusit sa atraga toate privirile. Ea a purtat o rochie cu un model bizar ce imita un portjartier. Surprinzator a fost insa momentul in care cantareata s-a intors cu spatele. La prima vedere ai fi crezut ca nu poarta nimic pe sub sireturile care se legau la spate si lasa totul la vedere. La o privire mai atenta se putea observa insa ca acela era modelul rochiei si posteriorul era de fapt acoperit de un material culoarea pielii si totul era o iluzie optica, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Primele fotografii cu Printul George si Printesa Charlotte. In acest weekend, au aparut primele imagini cu Printul George si surioara lui, Printesa Charlotte, nascuta la inceputul lunii mai. Fotografiile au fost realizate de Kate, Ducesa de Cambridge, la mijlocul lunii mai, la aproximativ 2 saptamani de la venirea pe lumea a printesei. Cele 4 fotografii il surprind pe Printul George, imbracat in alb si bleu, tinandu-si in brate surioara, imbracata, la randul ei, in alb. In una dintre fotografii, George isi saruta pe frunte surioara, iar in alta zambeste fericit. Printesa Charlotte, a 4-a in oridinea succesiunea la tronul Marii Britanii, urmeaza sa fie botezata pe 5 iulie Biserica Sfanta Maria Magdalena din Sandringham, estul Angliei, in apropierea locuintei ducilor de Cambridge, Anmer Hall, anuntaViva.ro.

Dezvaluiri incitante! Inna a refuzat avansurile Alexandrei Stan! Nauciti de nonconformismul aratat de Inna si Alexandra Stan, care stau imbratisate pe coperta primului lor single, "We Wanna", (ultima fara lenjerie intima), Alex Velea le-a provocat intr-o emisiune radio sa se sarute. Surprinzator, ideea i-a surans Alexandrei, care nu de putine ori a declarat ca ii place mult de bruneta, insa a fost rapid respinsa de Inna, care s-a declarat conservatoare, ea fiind la inceput de drum intr-o noua relatie sentimentala. Insa, pentru ca refuzul sa nu vina atat de violent, Inna a "dres-o" adaugand ca si-ar dori totusi sa petreaca impreuna cateva zile pe litoral, mai ales ca amandoua frumoasele sunt nascute la malul marii. "We Wanna" este prima colaborare a solistelor care timp de mai multi ani si-au disputat titlul de cea mai populara solista romanca peste granite, informeazaLibertatea.

Alexa Chung si Alexander Skarsgard confirma ca formeaza un cuplu. Stirea a fost confirmata de aparitia unor fotografii in care cei doi au fost surprinsi in timp ce se plimbau printr-un parc din New York. Starul serialului "True Blood", Alexander Skarsgard, si fashionista Alexa Chung au fost fotografiati de paparazi tinandu-se de mana si sarutandu-se in timp ce se plimbau prin Gradina Botanica din Brooklyn. Primele zvonuri cu privire la o relatie intre cei doi au aparut in luna februarie cand au fost surprinsi de un blogger in timp ce luau micul dejun intr-o cafenea din New York, insa cei doi nu au facut nicio declaratie. "Este o relatie serioasa si se inteleg excelent, chiar daca amandoi au programe foarte incarcate", a declarat o sursa despre noul cuplu, scrieElle.ro.

Uimitor cat de mult a slabit Luminita Anghel! Detaliul care a atras atentia la un eveniment monden. Fiecare aparitie din ultima vreme a Luminitei Anghel este una surprinzatoare. Cantareata a reusit performanta de a slabi aproximativ 30 de kilograme si este intr-o forma de zile mari. Prezenta la petrecerea aniversara a revistei Tango, Luminita Anghel a avut o aparitie de invidiat. Schimbarea prin care a trecut artista este una remarcabila, la fel cum au fost si eforturile ei de a slabi. Un detaliu a captat atentia celor din jur: cantareata si-a facut un tatuaj pe laba piciorului si a optat pentru sandale negre cu barete pentru a-l scoate in evidenta. "Nici macar de ziua mea nu mancam dulciuri, evitam consumul de paine si rar imi permiteam cate un capriciu de genul paste, fiindca ingrasa foarte mult. Nu recomand dietele draconice si nici nu cred in dietele care iti promit o slabire rapida. In schimb, nu mai mananc dupa sase seara, iar o data pe saptamana imi fac orice pofta culinara. Dintre toate dietele, dieta Dukan, bazata pe proteine, m-a ajutat sa slabesc 30 de kilograme", spunea Luminita Anghel cu ceva timp in urma, anuntaLibertatea.