Scandal la televizor: O vedeta a sarit sa-si bata o rivala, din cauza sotului. Fost iepuras, e ca un leu in cusca atunci cand vine vorba de sotul ei. Kendra Wilkinson a fost la un pas sa bata o femeie, in cadrul reality-showului in care apare, din cauza ca aceasta a indraznit sa-l intrebe pe sotul ei, Hank Basket, in legatura cu aventura pe care ar fi avut-o cu un transsexual, care le-a pus la un moment dat casnicia in impas. Kendra Wilkinson se transforma intr-o fiara atunci cand cineva ii jigneste sotul, scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Renegata la Constanta! Autoritatile ii fac viata grea Simonei Halep. Simona Halep (23 de ani) nu are liniste in orasul sau natal, Constanta. Adulata de fanii din intreaga lume, a treia jucatoare de tenis din circuitul WTA are probleme cu autoritatile de la malul marii. Incununata cu glorie sportiva si devenita milionara in euro prin munca si sacrificiu, machedoanca detine trei terenuri in Constanta. Situate intr-o zona rezidentiala, in apropierea stadionului Farul si in imediata vecinatate a unei sectii de Politie, pamanturile sunt numai bune pentru constructii. Asa se pare ca a gandit si Simona. Continuarea pe Sportnews.ro.

Ultimele vesti despre starea lui Gabriel Cotabita: "Face progrese fabuloase". Gabriel Cotabita si-a revenit de-a dreptul miraculos dupa accidentul cerebral suferit in luna mai. Potrivit apropiatilor artistului, progresele pe care acesta le face pe zi ce trece sunt fabuloase. Starea lui Gabrile Cotabita se imbunatateste pe zi ce trece, insa medicii avertizeaza ca este inca fragil, iar oboseala fizica si emotiile puternice nu sunt foarte indicate. Chiar si asa, apropiatii sustin ca progeresele artistului sunt de-a dreptul remarcabile, potrivit Libertatea.

9 lucruri total nerealiste din Sex and the City. Oh, cine nu a vazut faimosul serial Sex and the City?! Toate am fost invidioase pe stilul vestimentar al lui Carrie Bradshaw si al bunelor sale prietene, Samantha, Miranda si Charlotte. Desi ne-au cucerit cu stilul lor vestimentar minunat, unele lucruri sunt complet nerealiste. Iata 9 lucruri pe care nu le putem purta in viata de zi cu zi, in Glamour.ro.

Maximus si Eduard Prigoana nu mai vor la Adriana Bahmuteanu. "Leapsa" dezvaluirilor din viata fostului cuplu Prigoana-Bahmuteanu continua. Acum, omul de afaceri vine cu vesti nu prea placute auzului fostei sotii, Adriana. Conform intelegerii dintre el si fosta sa sotie, Silviu Prigoana are dreptul sa stea cu micutii lui, Maximus si Eduard, doua weekenduri pe luna, iar sambata si duminica trecute baietii au fost la el. Drept urmare, afaceristul le-a impus un program... strict, dar distractiv. Astfel, Maximus si Eduard si-au inceput fiecare zi din weekend balacindu-se in piscina, apoi tatal lor i-a dus la patinoar si la un loc de joaca. Integral in Libertatea.