Valentina Pelinel traieste din conferinte Cunoscuta drept una dintre cele mai frumoase femei din Romania, cu faima peste Ocean, Valentina Pelinel este de ceva timp una dintre cele mai vanate burlacite. Vedeta de 35 de ani nu mai urca pe podiumurile de moda, in schimb isi vinde... sfaturile. n ultimul an, Valentina a refuzat mai multe oferte in televiziune, iar acum, revenita in Romani a de ceva t i m p , s-a reprofilat. Mai nou, fostul model organizeaza conferinte contra cost, in cadrul carora le ofera sfaturi despre frumusete, dieta, sport si stil de viata sanatos femeilor care vor indrumari de la o profesionista. Subiectele abordate de vedeta cuprind o paleta vasta de domenii, cum ar fi: trucuri pentru un corp perfect, reteta unei vieti echilibrate si sport de placere, iar costurile de participare sunt cuprinse intre 40 si 70 de lei, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

David Beckham - Vacanta alaturi de fiul lui, Brooklyn David si Brooklyn, fiul cel mare, au plecat intr-o vacanta ca intre baieti. Recent intors dintr-o calatorie in Cambodgia, unde s-a intalnit cu copiii victime ale violentei, David ii acorda acum tot timpul fiului mai mare. Cei doi au pornit intr-o calatorie pe mare, de unde fiecare a postat imagini pe conturile lor de socializare. David si Brooklyn au cam aceleasi outfit-uri si par sa se simta minunat impreuna. Adolescentul in varsta de 16 ani a dezvaluit ca una dintre activitatile lor de vacanta este pescuitul, informeaza Viva.

Charlize Theron si Sean Penn s-au despartit! Unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood, format din actorii Charlize Theron si Sean Penn, a pus capat relatiei. Conform unor surse apropiate celor doi, actrita sud-africana a fost cea care a hotarat sa se desparta de actorul de 54 de ani, insa, motivul este inca necunoscut. Cei doi au fost priteni timp de multi ani, iar la finele anului 2013 au inceput sa se afiseze in calitate de iubiti. Au existat si zvonuri conform carora, Charlize si Sean s-ar fi logodit anul trecut, in timpul unei calatorii la Paris, insa acest lucru nu a fost confirmat niciodata. In plus, unele persoane din anturajul vedetelor ar fi mentionat ca Sean Penn ar fi depus actele pentru a-l adopta pe Jackson, baietelul in varsta de 3 ani al actritei, scrie Elle.

Roxana Ciuhulescu intra la apa impotriva vointei sotului Dupa toate nebuniile incercate, bifeaza si sariturile in apa, caci luna viitoare intra in competitia "Splash! Vedete la apa", la Antena 1. Sotul ei n-a fost de acord cu asta, mai ales ca Roxana are probleme la un umar. Roxana n-a fost niciodata o fata linistita. A facut scuba diving, a mers la raliuri, a condus motoare, TIR-uri, autobuze si chiar metroul - are permis pentru toate categoriile, mai putin pentru tramvai! -, a zburat cu elicopterul (are brevet de pilot) si "s-a dat" cu MIG-ul, stie sa manevreze ambarcatiuni si e scafandru de prim-ajutor. E un fel de "Wonder-woman", care n-are stare si simte nevoia sa incerce tot ce vine la pachet cu multa adrenalina. Cum e si cazul show-ului "Splash! Vedete la apa", una din cele mai periculoase competitii televizate, care a trimis la spital multi concurenti, scrie Libertatea.

Kim Kardashian si Kanye West vor avea un baietel Desi ne-am fi asteptat sa aflam aceasta veste dintr-un episod al reality show-ului Keeping up with the Kardashians, Kim Kardashian a ales sa puna capat suspansului si sa faca marele anunt printr-un post pe Instagram. De Ziua Tatalui, Kim Kardashian a postat pe contul ei de Instagram o fotografie adorabila cu Kanye West care ii citea povesti fetitei lor, North. In textul ce insotea fotografia, Kim a dezvaluit si sexul viitorului copil - "Traiesc pentru aceste momente pretioase pe care le petrecem cand calatorim cu tine in turneu. Esti un tatic extraordinar pentru North si vei fi cel mai bun tatic si pentru viitorul nostru baiat!", a scris vedeta pe Instagram, informeaza Glamour.