O romanca, mare favorita la "Emmy". Actrita Tatiana Maslany este considerata "cea mai buna actrita in viata". Tatiana Maslany, o actrita romanca, este marea favorita la premiul Emmy pentru cea mai buna actrita in rol principal. Imediat dupa anuntul nominalizarilor, numele ei s-a aflat pe buzele tuturor americanilor, iar presa de peste Ocean nu a contenit cu laude la adresa ei. New York Times, Vanity Fair sau The Hollywood Reporter sunt doar cateva din marile publicatii americane ce lauda talentul actritei care joaca in serialul SF de succes "Orphan Black", despre clonari ilegale, al postului de televiziune BBC America, devenind cea mai mediatizata actrita in acest moment. New York Times noteaza ca in hoarda de clone carora le da viata in serial, 12 la numar, actrita de 29 de ani a reusit sa creeze cele mai ciudate si mai sofisticate roluri, asa ca nu e de mirare ca aceasta e considerata "cea mai buna actrita in viata". Fanii si criticii comenteaza pe internet si pe retelele de socializare ca tanara reuseste sa joace atat de bine fiecare personaj in parte, avand de fiecare data alt accent, incat te face sa crezi ca e vorba de alta actrita, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Hotnews

Gisele Bundchen - Ramane in top la 35 de ani. Pe 20 iulie, top modelul Gisele Bundchen implineste 35 de ani, varsta pana la care a reusit sa devina cel mai bine platit model, dar si posesoarea unei vieti de familie implinite. Prezenta ani la rand in cele mai importante defilari de moda si imagine pentru brand-uri celebre, Gisele a hotarat de curand sa nu mai urce pe podium, pentru a-si dedica timpul celor doi copii ai ei, dar si numeroaselor afaceri pe care le-a inceput, anuntaViva.ro.

Scene incredibile! Adela Popescu l-a palmuit, in direct, pe Mihai Morar. Adela Popescu a fost invitata, luni seara, in platoul emisiunii "Rai da' buni", de la Antena Stars, unde a vorbit despre cariera ei in actorie. Blonda a povestit cum a obtinut primele roluri in telenovele si cum a reusit sa evolueze in acest domeniu. Adela Popescu a povestit ca a concurat cu Oana Zavoranu pentru rolul de femeie dura in serialul "Numai Iubirea", insa nu a avut succes in fata brunetei. "Am fost la castigul pentru <> si am concurat pentru rolul negativ cu Oana Zavoranu, iar rolul l-a luat ea fireste. Dar pentru ca am dat o proba buna, s-a inventat un rol si pentru mine, si asa am devenit sora Oanei Zavoranu in "Numai Iubirea" si asa a inceput totul," a declarat Adela Popescu, la emisiunea "Rai da' buni", de la Antena Stars, informeazaLibertatea.

Lidia Buble, goala pe internet? Imaginea care i-a innebunit pe fani. Cantareata Lidia Buble s-a bucurat, in ultima vreme, de o mare popularitate. Insa nu din motivele pe care si l-ar fi dorit. Imaginea artistei a iesit cam sifonata de cand s-a aflat ca ea se iubeste cu un barbat insurat si care are doi copii, Razvan Simion. Chiar si asa insa, Lidia profita de moment si posteaza din ce mai multe fotografii sexy cu ea, care atrag Like-uri si comentarii din partea admiratorilor ei. Dupa ce si-a etalat trupul in imagini in care apare in costum de baie, Lidia a publicat recent o fotografie, in care pare... goala. Unii dintre fani au intuit ca nu ar fi purtat haine in momentul in care a facut poza si au intrebat-o: "E cald?". Pe langa fanii care i-au transmis mesaje admirative, s-au strecurat si cateva critici, legate de modul in care Lidia pozeaza, scrieLibertatea.

Kourtney Kardashian si Scott Disick s-au despartit. Dupa 9 ani de relatie, Kourtney Kardashian, sora mai mare a lui Kim Kardashian si Scott Disick s-au despartit. Motivul despartirii dintre Kourtney si iubitul ei, Scott Disick ar fi fost fotografiile aparute in presa in care acesta se afla in compania fostei sale iubite. Cei doi au mai trecut printr-o despartire in 2010, din cauza dependentei de alcool a lui Scott, dar s-au impacat in acelasi an. Kourtney si Scott au impreuna trei copii: Mason, in varsta de 5 ani, Penelope, de 2 ani si Reign, de 6 luni, anuntaGlamour.