Viata lui Miron Cozma de dupa despartirea de Marinela Nitu. Se pare ca Miron Cozma a trecut peste despartirea de marea lui iubire, Marinela Nitu, si a inceput sa socializeze. "Luceafarul huilei" a participat singur la o prezentare de moda, unde, pierdut printre spectatoare, si-a clatit putin ochii cu formele dezgolite ale gratiilor care i-au defilat pe sub nas. "M-a invitat la eveniment Rita Muresan personal. Am invitatia pe telefon, sa ti-o arat", s-a grabit sa ne explice Cozma. "Am inceput sa ies mai des acum, mai ales ca am trecut peste despartirea de Marinela. Ea a fost marea mea iubire, dar este un capitol incheiat", isi continua el "pledoaria". Dar ce a ramas in urma ei? Integral in Libertatea.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Vedete in costum de baie. Uite cum arata! Suntem in plin sezon estival si toata lumea a plecat deja in vacanta sau urmeaza sa plece in scurt timp. Vedetele de la Hollywood se bucura si ele de concedii pe plaje indepartate, iar Unica a a vrut sa veda ce costume de baie si-au luat cu ele in bagaj si cine sunt cele mai sexy.

Tom Hiddleston si Elizabeth Olsen - noul cuplu de la Hollywood. Au interpretat roluri de sot si sotie in "I Saw The Light" si se pare ca relatia lor de pe ecrane s-a transformat intr-una reala. Tom Hiddleston si Elizabeth Olsen au fost surprinsi zilele trecute in timp ce luau cina intr-un restaurant din Londra. Actrita americana in varsta de 26 de ani si starul britanic in varsta de 34 de ani au fost mai fost fotografiati impreuna in urma cu doi luni, in timp ce se plimbau imbratisati prin Oxford. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "I Saw The Light", in care interpreteaza un cuplu casatorit, Hank si Audrey Mae Williams, relateaza Elle.

Cindy Crawford, una cu natura, in sanii goi. Lui Cindy Crawford pare sa-i priasca de minune in natura, de care se bucura din plin intr-o binemeritata vacanta pe malul Lacului Moskoka, din Canada. Fosta senzatie a podimului in anii '90 a postat pe contul ei de socializare o fotografie in care apare in sanii goi imbratisand un copac din padure. 100% naturali, nurii brunetei de 49 de ani au aprins, cu siguranta, imaginatia milioanelor de barbati care au vazut superba fotografie, scrie Libertatea.ro.

Monica Bellucci - Aparitie incendiara la 50 de ani. Pentru Monica Bellucci varsta nu este decat un numar si atat. La 50 de ani, actrita italiana care va putea fi vazuta in curand in noul film James Bond "Spectre" isi continua seria aparitiilor hot. Dupa numeroase coperte si campanii de publicitate, Monica bifeaza acum o noua aparitie incendiara intr-o revista italiana. Fotografa franceza Bettina Rheims a reusit sa surprinda naturaletea si senzualitatea actritei italiene intr-o sedinta foto care iti taie rasuflarea. Cu zambetul pe buze, Monica Bellucci ramane in lenjerie fina pe coperta revistei, fiind aceeasi femme fatale dintotdeauna si una dintre celebritatile care reusesc sa se mentina in top, in pofida varstei, informeaza Viva.