Oana Cuzino a luat viata de la capat, dupa divort. Pretendentii sa mai astepte! Oana Cuzino, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la PRO TV, este, la 44 de ani, o femeie singura. Divortul de omul de afaceri Yoav Stern a fost al doilea - vedeta a mai fost casatorita o data -, suficient cat sa-i "taie" cheful de a se implica prea curand intr-o noua relatie. Oana sigur nu duce lipsa de pretendenti, insa si-a pus "in asteptare" viata sentimentala. "Nu este un subiect care sa ma preocupe, am alte prioritati in momentul de fata", ne-a marturisit ea. Care sunt aceste prioritati e lesne de inteles: Naomi, fiica ei, cariera si afacerile, despre care spune ca sunt "mai mult o necesitate decat o pasiune". E greu statutul de mama singura? Sustine ca nu, cel putin in ceea ce o priveste: "Nimic nu este greu cand iti asumi responsabil orice gest si esti o femeie cu preocupari complexe. Atat in sfera maternitatii, cat si in cea a carierei", scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Chrissy Teigen - Goala pe coperta unei reviste Dupa o serie de fotografii hot si numeroase aparitii incendiare pe covorul rosu, Chrissy Teigen, sotia lui John Legend, a pozat debracata pentru coperta revistei Women's Health UK, numarul de septembrie. La 29 de ani, Chrissy este foarte relaxata asupra felului in care arata si nu a fost convinsa prea greu sa pozeze astfel, ea insasi marturisind ca se simte cel mai bine atunci cand nu poarta prea multe haine. Chrissy se poate mandri cu un corp aproape perfect, asta deoarece atenta la ceea ce mananca. Ca sa bea sampanie si sa se simta bine la galele la care participa, Chrissy se antreneaza intens la sala. "A trebuit tot timpul sa fiu atent la ceea ce mananc. Cei din familia mea nu au arderi prea bune si luam rapid in greutate", scrie Viva.

Johnny Depp, de nerecunoscut Cu siguranta unul dintre cei mai indragiti actori de la Hollywood, Johnny Depp este de nerecunoscut in posterul pentru cel mai recent film in care joaca. "Black Mass" reda povestea gangsterului James "Whitey" Bulger, Depp interpretand rolul principal. In poster, actorul de 52 de ani poarta o peruca ce afiseaza un inceput de chelie si lentile de contact de culoare albastra. Bulger a fost unul dintre cei mai de temut gangsteri din Bostonul anilor '70 si '80. Din distributia filmului mai fac parte Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson, Sienna Miller, Kevin Bacon si altii. "Black Mass" va debuta pe ecranele din Romania in luna septembrie a acestui an, scrie Elle.

Remy Bonjasky petrece cu actrita din Terminator pe plaja Organizatorii galei Superkombat de la Mamaia le-au pregatit o surpriza speciala fanilor care vor fi prezenti astazi la cantarul oficial. Pe langa faptul ca vor avea ocazia sa-i vada pe luptatori inaintea marelui eveniment de sambata, acestia vor avea ocazia sa se pozeze cu Remy Bonjasky si actrita din Terminator 3, Kristanna Loken. Evenimentul se va intinde cu o mega-petrecere pe plaja la care vor lua parte si peste 100 de turisti straini sositi special pentru gala. Cei 26 de sportivi care urca sambata in ring la Piateta Cazino din Mamaia vor trece primul test inaintea marii confruntari. Astazi, de la ora 16:00, pe plaja La Cucaracha din Mamaia, acestia se vor lupta cu kilogramele, informeaza Libertatea.

Cine este Kelly Rohrbach, noua iubita a lui DiCaprio Sunt cateva lucruri de la care Leonardo DiCaprio nu se abate: este un sustinator infocat al protejarii mediului inconjurator si nu poate trai daca nu are o iubita top model. In urma cu putin timp, DiCaprio a avut ocazia sa demonstreze acest lucru la Saint Tropez unde a organizat o gala pentru a strange fonduri in vederea conservarii naturii si a avut-o alaturi pe Kelly, noua lui iubita, top model, bineinteles. Aceasta vine sa completeze o lista lunga de iubite celebre, multe dintre ele top modele. Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton sau Toni Garrn s-au aflat pe lista cuceririlor faimosului actor. Ramane de vazut daca Kelly va fi femeia pe care DiCaprio o cauta de atata timp, scrie Viva.