Cristina Siscanu, pozitie indecenta la plaja. Cum s-a lasat fotografiata sotia lui Madalin Ionescu. Cristina Siscanu se relaxeaza zilele acestea in Grecia, unde a plecat impreuna cu sotul ei, in vacanta. Fosta prezentatoare s-a lasat fotografiata, la plaja, intr-o ipostaza nu foarte decenta. Cristina Siscanu s-a fotografiat, in vacanta din Grecia, intr-o ipostaza care i-a adus sute de like-uri. Tolanita pe sezlong, cu zambetul pe buze si cu picioarele ridicate, sotia lui Madalin Ionescu pare sa se relaxeze de minune. Imaginea nu a scapat insa de criticile prietenilor virtuali, Cristina fiind sfatuita sa pastreze doar pentru ea astfel de fotografii, si sa nu le mai posteze pe internet, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Colaborare neasteptata intre Justin Bieber si o artista celebra! Justin Bieber urmeaza sa scoata o piesa impreuna cu Mariah Carey. Cei doi nu sunt la prima colaborare, au mai facut un feature pentru All I Want for Christmas. Din informatiile existente, Justin a "ajuns" intamplator in piesa lui Mariah Carey. Artista inregistra impreuna cu French Montana (Karim Kharbouch) si, la un moment dat, a aparut Bieber in studio care a intervenit cu cateva note. Asa s-a nascut "What Do You Mean". Mariah Carey a dat imediat vestea pe pagina ei de Instagram, anuntaBravonet.ro.

Mihaela Radulescu, surprinsa de iubit de ziua ei. Ce cadou i-a facut Felix Baumgartner. Mihaela Radulescu isi sarbatoreste, pentru prima data, ziua de nastere alaturi de iubitul ei, parasutistul austriac Felix Baumgartner. In urma cu cateva minute, Mihaela Radulescu a impartasit cu prietenii ei virtuali surpriza pe care i-a facut-o Felix Baumgartner de ziua ei: un tort. Este prima zi de nastere a divei pe care cei doi o petrec impreuna, asa ca este foarte posibil ca austriacul sa nu se opreasca aici cu surprizele pentru iubita. Diva de la Monaco implineste astazi, 3 august, 46 de ani, dar nu are de gand sa faca o petrecere grandioasa cu aceasta ocazie, preferand sa sarbatoreasca, fara fast, alaturi de iubit si cativa prieteni apropiati, informeazaLibertatea.

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, inmormantare cu... petrecere. Bobbi Kristina, fiica solistei Whitney Houston care a murit duminica trecuta, la varsta de 22 de ani, a fost inmormantata. "Bobbi Kristina Brown a murit duminica, 26 Iulie 2015, inconjurata de familia sa, gasindu-si in sfarsit linistea in bratele Domnului. Dorim inca o data sa le multumim tuturor pentru iubirea si sustinerea imensa oferite in aceste ultime luni", a fost anuntul facut de purtatoarea de cuvant a familiei. Dupa o saptamana, Bobbi Kristina a fost inmormantata intr-un mod... inedit. La cererea matusii sale, fiica lui Whitney Houston a fost sarbatorita in cadrul unei petreceri. S-a cantat, s-a dansat, s-a baut, iar cei prezenti la cheful de dupa inmormantarea lui Bobbi Kristina au avut prilejul sa depene amintiri despre tanara si sa celebreze, astfel, viata mult prea scurta a fiicei solistei, scrieViva.ro.

Andreea Balan le da replica celor care o acuza ca o copiaza pe Delia: "Fiecare e unica in felul ei". Acuzata ca ar imita-o pe Delia, atunci cand si-a vopsit parul albastru, Andreea Balan vine cu explicatii. Astazi, Delia a renuntat la parul verde si s-a vopsit in culorile curcubeului, aratandu-le fanilor de pe Facebook rezultatul. Intamplarea face ca si Andreea Balan sa se vopseasca, in urmatoarea perioada, la fel, pentru un nou proiect. Cantareata le-a explicat celor care cred ca o imita pe Delia cum stau, de fapt, lucrurile. Ea a publicat, pe Facebook, o imagine din Los Angeles, facuta in urma cu cateva saptamani, in care are parul curcubeu, anuntaLibertatea.