Si dezbracata, si cu "buza umflata"! Nudul Laurei Cosoi nu i-a impresionat pe italieni. Interpretarea rolului de nevasta dezinvolta in filmul "Cel ales" a sarit-o din schema pe Laura Cosoi si la nominalizarile pentru Festivalul International de Film de la Milano. Laura Cosoi a acceptat fara ezitare "sa dea jos textila" si sa fie protagonista unor scene fierbinti in pelicula "Cel ales". Era o sansa pe care nu o putea rata, astfel ca, dupa ce a luat castingul, si-a intrat in rolul principal de nevasta dezinvolta. Prestatie care insa nu pare sa-i aduca vreo satisfactie, in afara faptului ca "a bifat" o prima productie cinematografica, in care a mai aparut si nud. Mai precis, Laura Cosoi nu se numara printre cele sase nominalizari ale filmului "Cel ales", la Festivalul International de Film de la Milano, care va avea loc in luna noiembrie. Asta in timp ce colegii sai, Bogdan Stanoevici (rolul principal masculin), Nicodim Ungureanu (rol secundar) si Olimpia Melinte (rol secundar feminin) vor intra in cursa pentru trofeele ce vor fi decernate, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Paris Jackson o ia pe urmele regretatului tata! Ce a ajuns sa faca! Ajunsa la 18 ani, Paris Jackson parca vrea sa reaminteasca lumii de vremurile in car iesea cu tatal ei pe strada si era obligata de acesta sa poarte masca pe fata, pentru a-si fi ferit chipul de blitzurile fotografilor. Unica fiica a regretatului Michael Jackson a incercat sa-si puna capat zilelor, a fugit de acasa, iar mai nou s-a logodit, desi nu are inca varsta legala a majoratului. Comportament prin care isi doreste sa atraga atentia, sustin psihologii, la fel cum s-a intamplat zilele trecute, cand Paris se afla in oras cu prietenii ei. Cand a vazut ca este urmarita de paparazzi, tanara care pana atunci era relaxata si se distra cu prietenii ei, si-a tras imediat fesul pe fata, ca sa nu mai fie fotografiata. "Obicei" pe care l-a deprins de pe vremea cand traia tataul ei, Michael Jackson. Cand ea si fratele ei mai mare, Prince, erau de-o schioapa, megastarul facuse o obsesie din a-si scoate copiii din casa numai cu masca pe chip, anuntaUnica.ro.

A facut spectacol pe malul marii! Prietenele, paparazzi pentru Andreea Banica. Aflata pe litoralul Marii Negre, in orasul natal, Andrea Banica a fost fotografiata, din toate unghiurile, de prietene ei. Distractie mare, pe plaja din Eforie!... atat pentru Andreea Banica si prietenele ei, cat si pentru turistii aflati pe litoral care au putut sa o admire pe cantareata in toata splendoarea ei. In timp ce iesea din mare, Andreea a fost "surprinsa" de aparatul de fotografiat al amicelor ei. Mandra tare de corpul ei, blonda a postat imediat cateva instantanee pe o contul personal de pe o retea de socializare. "M-au prins paparazzi... si nu mi-am aranjat parul... Eu nu am nimic de ascuns.Eram cu prietenele la mare.Va astept oricand la Eforie", a fost comentariul atasat fotografiilor, informeazaLibertatea.

Kate Middleton, detronata! Ea este cea mai stylish membra a unei familii regale. Pentru al doilea an consecutiv, Printesa Maria a Danemarcei a fost desemnata de Hello! Magazine cea mai bine imbracata membra a unei case regale. Originara din Australia, aceasta a surclasat personalitati precum Ducesa de Cambridge si Regina Maxima a Olandei. Sondajul a avut in vedere parerile a 30.000 de cititori din intreaga lume, 29% dintre acestia alegand-o pe castigatoarea din acest an. Intregul clasament va fi facut public lunea urmatoare, scrieViva.ro.

Ea e noua partenera a lui Prigoana! Blonda il pupa de-l albeste. Departe de scena telenovelei sale matrimoniale, afaceristul Silviu Prigoana a petrecut in Punta Cana, Republica Dominicana zile de dragoste si fericire cu noua sa partenera, care l-a pupat de l-a albit. Prezent la nunta baiatului unor buni prieteni de origine romana stabiliti in Statele Unite, Silviu Prigoana a facut o figura buna la ceremonie, lipit fiind de noua sa partenera pe care a cunoscut-o in vacanta din insulele din Marea Caraibelor. Si alaturi de care, la noncomformista nunta, a acceptat sa naseasca noul cuplu, chiar daca este in plin proces de divort cu Adriana Bahmuteanu. Alaturi de Silviu Prigoana (51 de ani), la nunta a fost prezent si Silvius, unul din baietii sai si bun prieten cu mirele, anuntaLibertatea.