Cabral: "Ce scatoalce si suturi se incasau!" Cu o pofta de ras molipsitoare si mereu chitit sa faca o gluma, Cabral Ibaka cel de azi este rezultatul unei copilarii ca in povestile lui Ion Creanga. Si daca tot au contribuit la educarea si formarea lui, prezentatorul emisiunii "Ce spun romanii" de la PRO TV ne-a povestit despre corectiile pe care i le-au aplicat parintii si paznicii carora le-a dat mult de furca la viata lui. "Prostiile mele din copilarie n-au fost deloc altfel decat cele ale celorlalti zapaciti din generatia noastra. Doar ca noi aveam la dispozitie alte instrumente de a produce belele decat alti pitici", isi incepe istorisirea modest Cabral Ibaka. Apucaturile de azi tradeaza in mod clar copilul teribil din el" "De exemplu... am copilarit intr-un Berceni aflat in plina dezvoltare, se construiau toate blocurile noi de pe Brancoveanu. Asta ce inseamna? Un santier intreg pe care-l puteai folosi drept loc de joaca. Si tin-te, nenica, uite cate belele pe cale sa se intample sunt p-aci!", scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Lamar Odom, dus de urgenta la spital! Lamar Odom, unul dintre cei mai apreciati jucatori de baschet si sotul unei dintre surorile clanului Kardashian, a fost transportat de urgenta la spital. Sportivul in varsta de 35 de ani a fost gasit in stare de inconstienta intr-un bordel din localitatea Crystal, Nevada. Acesta petrecuse timp de 4 zile acolo, inainte sa fie internat intr-un spital din Las Vegas. Medicii sunt rezervati, declarand ca acesta se zbate intre viata si moarte. Khloe Kardashian, una dintre surorile clanului Kardashian, a calatorit de urgenta la Las Vegas pentru a-i fi alaturi, fiind insotita de mama sa Kris Jenner si de Kim Kardashian. De asemenea, fosta sotie a lui Lamar, copiii si tatal sau se afla alaturi de baschetbalist. Autoritatile au declarat ca barbatul consumase substante periculoase precum heroina. Lamar si Khloe s-au casatorit in 2009, in cadrul unei ceremonii luxoase, insa au decis sa se separe in 2013. Pentru ca divortul lor nu fost pronuntat, din punct de vdere legal, Khloe este cea care trebuie sa ia deciziile medicale in legatura cu Lamar acum, anunta Elle.ro.

Printul Carl Philip al Suediei si sotia lui, Sofia, asteapta primul lor copil Casatoriti in aceasta vara, Printul Carl Philip al Suediei si sotia lui, Printesa Sofia, vor deveni parinti pentru prima data. "Suntem foarte fericiti si entuziasmati sa anuntam ca asteptam primul nostru copil", au spus cei doi. O fotografie alb-negru in care viitorii parinti radiaza de fericire a fost publicata cu aceasta ocazie. Nasterea bebelusului este programata in luna aprilie a anului 2016 si pentru aceasta toamna nu se impune vreo schimbare in planurile cuplului princiar. Sofia Hellqvist, fosta vedeta de televiziune, s-a casatorit in aceasta vara cu Printul Carl Philip al Suediei. Victoria, printesa mostenitoare a Suediei, mama a unei fetite, este si ea insarcinata cu cel de-al doilea copil, in timp ce Madeleine, cealalta sora a Printului, si-a botezat weekend-ul trecut baietelul, ea mai avand o fetita. Asadar, Regele Carl XVI Gustaf si Regina Silvia au de ce sa fie bucurosi, urmand sa aiba pana in primavara viitoare nu mai putin de 5 nepoti, informeaza Viva.

Ii strica mariajul cu Brad Pitt! Angelina Jolie e geloasa pe Sienna Miller Angelina Jolie e foc si para de suparare de cand Brad Pitt lucreaza cu Sienna Miller la un nou film de aventuri pe care acesta il produce. Si asta, pentru ca sotul ei vorbeste numai despre frumoasa actrita. Enervata la culme si geloasa, Angelina si Brad au inceput sa se certe non-stop din cauza Siennei si de teama ca aceasta ar putea sa-i fure sotul, asa cum i-a facut ea lui Jennifer Aniston, Jolie i-a interzis lui Pitt sa se mai apropie de Miller sau sa se duca pe platoul de filmare cand aceasta e prezenta, scrie Libertatea.

Jesse J s-a despartit de iubitul sau Cantareata a pus capat relatiei de aproximativ un an pe care o avea cu Luke James. Se pare ca motivul despartirii ar fi lipsa unor sentimente reale din partea muzicianului, acesta vazand relatia cu artista ca pe o afacere, o miscare buna de PR. Unul dintre indiciile oferite in acest sens a fost faptul ca Luke i-a dat "unfollow" pe Twitter artistei, desi Jesse inca il urmareste pe respectiva retea sociala. In luna ianuarie, intrebata daca este indragostita, vedeta a raspuns astfel: "Daca sunt indragostita acum? Lucrez la a fi indragostita... Asta e adevarul. Nu vreau sa par rautacioasa. Dar nu sunt indragostita... inca. Invat cum sa ma indragostesc.", informeaza Viva.