Miroase a disperare. Tot mai multi artisti cu state vechi isi incearca norocul la concursurile TV. "Vocea Romaniei", "X Factor" ba chiar si "Romanii au talent" au incetat sa mai fie doar rampa de lansare pentru amatori. Artisti cu state vechi, dar care au avut ghinionul ca dupa ce au atins succesul in cariera "sa pice" in topuri si sa nu mai fie cautati, isi lasa mandria deoparte si isi incearca norocul la concursurile TV, in speranta unei relansari, noteaza Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Simona Halep, mesaj pentru romani: "Nu sunt robot, sa inving in toate meciurile!". Simona Halep (24 de ani, 2 WTA) a debutat duminica, la Turneul Campioanelor de la Singapore, contra Flaviei Pennetta (Italia, favorita 7). Constanteanca a acordat un amplu interviu, in care a facut o avancronica a participarii ei la ultima competitie importanta a anului in tenisul feminin. "Imi place presiunea, dar presiunea pozitiva, nu negativa. Vreau doar sa joc mereu cu putere deplina, plina de ganduri pozitive. Nu-mi place sa ma gandesc la ceea ce spun oamenii despre rezultatele mele sau despre tenisul meu", spune Simona Halep intr-un interviu pentru Sportnews.ro.

Ultima usa catre succes i-a fost trantita in nas! Nicoleta Luciu va trebui sa se acomodeze cu statutul de casnica la Miercurea-Ciuc. Nici nu trebuia sa deschida gura, caci atunci cand se dezbraca si poza oprea timpul in loc. Vremea a trecut, frumusetea a palit si Nicoleta Luciu s-a vazut nevoita sa mizeze pe talent. Dupa trei ani in care s-a chinuit sa iasa la export, ori ca actrita, ori ca vocalista, toate visurile i s-au naruit, scrie Libertatea.

Vedete care urmeaza sa devina mame. Anne Hathaway este insarcinata cu primul ei copil, actrita americana completand astfel lista celebritatilor care urmeaza sa devina mame in viitorul apropiat. Si Chrissy Teigen a anuntat cu mare bucurie saptamana trecuta ca este insarcinata cu primul ei copil, dupa numeroase incercari esuate. In Suedia, Printesele Victoria si Sofia sunt, de asemenea insarcinate. Daca pentru Printesa mostenitoare Victoria este vorba de al doilea copil, ea mai avand o fetita, Sofia, casatorita in aceasta vara cu Printul Carl Philip, asteapta primul ei copil, potrivit Viva.ro.

Andreea Banica, scandal cu fanii din cauza... chilotilor! Ce a marturisit cantareata. Andreea Banica este una dintre cele mai admirate cantarete de la noi, insa unii dintre fanii ei o mai si critica uneori. De data aceata, artista s-a enervat. O admiratoare i-a scris Andreei un mesaj pe o retea de socializare, spunandu-i ca nu a placut-o vreodata pentru ca ar fi prea "dezbracata, expunandu-ti obsesiv, peste, tot, chilotii. Dar aseara am vazut cat de talentata esti! Tu chiar ai o voce de valoare. Te rog doar sa te imbraci ca o cantareata mare, nu ca o dansatoare marunta. N-a vazut-o cineva vreodata pe Celine Dion in chiloti pe scena", aflam din Libertatea.

Raf Simons pleaca de la carma Dior. Raf Simons, directorul artistic al Dior, paraseste celebra casa de moda. Reprezentantii Dior au anuntat plecarea lui Raf Simons de la carma celebrei case de moda. Se pare ca designerul a luat aceasta decizie din motive personale. Colectia de primavara-vara 2016, prezentata la Saptamana Modei de la Paris ce a avut loc luna trecuta, a fost ultima colectie a lui Raf Simons pentru Dior. Cu aceasta ocazie s-au implinit trei ani si jumatate de cand Raf Simons a fost numit directorul de creatie al casei, anunta Glamour.ro.