Piesa de rezistenta a colectiei W a fost prezentata pe scena de actorul Mircea Albulescu. Maestrul s-a declarat incintat sa fie pentru prima oara "manechin de costume", el implinind, in 2008, 60 de ani de cind este pe scena si in filme, "manechin de caractere". Cu acest prilej, Albulescu a spus ca, de-a lungul timpului, a fost imbracat doar de doua femei: Zina Dumitrescu si Adina Buzatu.

Mai in gluma, mai in serios, actorul si-a spus of-ul: "Imi pare rau, Zina, ca, de cite ori m-ai imbracat tu, nu te-am dezbracat niciodata!" La rindul ei, Mamaia modei românesti, prezenta in public, l-a incurajat, spunindu-i de fata cu sotul ei, ca "Niciodata nu e prea tirziu!".

I-am mai zarit in sala pe solista Lavinia, formatia Paradise, politicianul Aurelian Pavelescu, Gabi Balint, designerul Nora Balanica. Desi este foarte activ pe scena politicii, presedintele PIN, Cozmin Gusa, a refuzat sa defileze pe podium din cauza emotiilor: "Adina mi-a propus si mie sa prezint, dar trebuie sa recunosc ca nu am fost la fel de curajos ca domnii care au urcat pe scena" - si-a motivat el decizia.

7 Plus