O mai recunosti? Conchita a renuntat la barba! Conchita Wurst e de nerecunoscut. Castigatoarea Eurovision 2014 si-a socat fanii cu niste imagini pe care le-a postat pe contul de Instagram. Si asta, pentru ca si-a ras parul de pe fata, renuntand astfel la barba care a facut- o celebra si s-a facut blonda, parand mai degraba o copie fidela a artistei americane Lady Gaga, potrivit Libertatea.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Demi Moore - La aproape 53 de ani a fost starul galei CFDA/Vogue Fashion Fund Awards. Spring Studios din New York a fost locul ales pentru a gazdui CFDA/Vogue Fashion Fund Awards, un eveniment care a atras numeroase celebritati. Astfel, pe lista invitatilor s-au aflat top modelele Karlie Kloss, Constance Jablonski, Chanel Iman, Toni Garrn, actritele Demi Moore, Lake Bell si Amanda Seyfried si numerosi designeri in frunte cu Diane Von Furstenberg, presedintele Consililui Fashion Designers of America. La aproape 53 de ani, varsta pe care o va implini pe 11 noiembrie, Demi Moore a avut o aparitie ireprosabila, actrita facandu-si intrarea pe covorul rosu la bratul designerului Zac Posen, scrie VIVA.ro.

Angelina Jolie si Brad Pitt, despre casnicie si cel mai recent film. Angelina Jolie si Brad Pitt au acordat un interviu rar, in care au vorbit despre rolurile lor din filmul By The Sea, in care joaca un cuplu care are probleme in casnicie. Angelina Jolie si Brad Pitt au stat de vorba cu Tom Brokaw intr-un interviu acordat emisiunii Today, fiind unul dintre putinele interviuri pe care cuplul le-a dat in decursul celor 10 ani de relatie. Bineinteles, una din intrebari a fost daca actorii s-au confruntat cu aceleasi probleme cu care se confrunta cuplul pe care il interpreteaza in By The Sea, film regizat de Angelina Jolie, scrie Glamour.ro.

O romanca de revista! Andreea Diaconu face pictoriale pe banda rulanta in publicatiile de afara. Frumoasa romanca Andreea Diaconu e zgarcita in declaratii si nu vrea sa vorbeasca deloc despre viata ei personala. Insa aceasta are aparitii pe banda rulanta in reviste de frumusete, avand luna si aparitia. Superba bucuresteanca s-a lasat pozata, de data aceasta, in ipostaze extrem de sexy de celebra fotografa americana Lachlan Bailey pentru prestigioasa revista Vogue din China, in editia din luna noiembrie. Andreea si-a surprins fanii cu indrazneala din acest pictorial, ea acceptand sa apara in fata aparatului de fotografiat aproape complet goala, scrie Libertatea.

Cum arata posesoarea celei mai spectaculoase masini din Londra! Cand trece pe strada, toata lumea o arata cu degetul! O rusoaica pe nume Daria Radionova se plimba pe strazile din Londra cu un Mercedes acoperit cu cristale Swarovski. Ea provine dintr-o familie foarte bogata si detine cea mai atractiva masina din oras. Masina are si un numar de inmatriculare inedit: "Baii Byy". Masina a costat la inceput 50.000 de lire sterline, cristalele aplicate alte 22.000 de lire sterline, iar manopera, efectuata in Rusia, 15.000 de lire sterline, potrivit Cancan.