Cum aratau sanii Nicoletei Luciu inainte de operatie. Nicoleta Luciu a renuntat la silicoanele de peste un kilogram pe care si le-a pus dupa nasterea tripletilor. Durerile de spate au convins-o pe voluptoasa bruneta sa opteze pentru implanturi mai mici, iar zilele trecute a plecat la o renumita clinica din Turcia, pentru a-si duce planurile la bun sfarsit. "In ultima perioada, dupa ce ma trezeam dimineata aveam nevoie de 3-4 minute sa stau pe podea de durere. Ma cocosasem din cauza lor. Nu mai puteam nici sa fac sport. Ajunsesem sa am nevoie zilnic de gimnastica medicala pentru a putea duce o viata cat de cat normala", a povestit Nicoleta Luciu."Aveam ambele implanturi intoarse. Doctorul mi-a spus ca din cauza sportului, ca fortasem si erau prea mari", a mai declarat Nicoleta Luciu, in cadrul emisiunii wowbiz de la Kanal D. Nicoleta si-a micsorat semnificativ sanii si, spune ea, de data asta a ales marimea pe care i-a recomandat-o medicul, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

P. Diddy, un pericol pentru relatia dintre J. Lo si Casper Smart. Desi nici bine nu a iesit din scandalul sexual cu un transexual in care a fost implicat recent, se aude ca dansatorul Casper Smart ar fi furios pe iubita sa. Cuplul ar fi fost chiar pe punctul de a se desparti imediat dupa petrecerea American Music Awards, eveniment la care artista si-ar fi revazut fostul logodnic, rapper-ul P. Diddy. Se pare ca apropierea dintre cei doi l-ar fi infuriat pe coregraf, acesta ajungand chiar s-o acuze pe partenera sa ca l-ar fi inselat. Din fericire, maturitatea lui Jennifer si-a spus cuvantul, vedeta reusind sa il convinga pe iubitul sau ca intre ea si fostul nu mai este niciun fel de legatura romantica sau atractie fizica. Intre timp, J. Lo se pregateste pentru sirul de spectacole pe care le va sustine in Las Vegas incepand cu 20 ianuarie, anuntaViva.ro.

Adela Popescu: "Am fost inselata". Adela Popescu si Radu Valcan sunt impreuna de cinci ani si anul acesta s-au casatorit. Desi acum iubeste si este iubita, actrita recunoaste ca a avut si dezamagiri in dragoste. Inainte de a intalni marea ei dragoste, Adela a trecut si prin momente mai putin placute. "Am avut si experiente neplacute, insa nu am suferit nicio depresie din dragoste. Am fost inselata si nu am reusit sa trec peste acea infidelitate. Nu inteleg femeile care fac asta. Eu una nu am putut. In Radu am incredere 100%. Nu credeam ca voi spune asta, insa asa este", a marturisit Adela pentru enational.ro. Inainte de relatia cu Radu Valcan, Adela Popescu s-a iubit timp de cativa ani cu actorul Dan Bordeianu. "Pentru mine a fost primul barbat, prima despartire, prima drama a lumii. O nenorocire. Era primul lucru "rau" prin care treceam, pana atunci traind o viata foarte frumoasa si senina. Ei, odata cu despartirea de Dan a venit si sfarsitul lumii", povestea Adela la putin timp dupa separarea de Dan, informeazaLibertatea.

Ryan Gosling, declaratii inedite despre Eva Mendes! Ryan Gosling si Eva Mendes sunt cunoscuti pentru dorinta lor de a-si tine la adapost detalii despre viata de cuplu, insa in cadrul unui interviu pentru o publicatie americana, actorul in varsta de 35 de ani a povestit despre viata impreuna cu Eva si fetita lor, Esmeralda. Ryan a marturisit ca este impreuna cu persoana cu care ar trebui sa fie si ca tot ce isi doreste de la partenera este sa fie, pur si simplu, Eva Mendes. Actorul canadian a povestit ca actrita de 41 de ani a dezvoltat o obsesie pentru albumul de Craciun al fratilor Hanson si ca se asteapta ca acesta sa fie tema muzicala si in acest an. Starul din filmul "The Notebook" a marturisit ca nu i se pare dificila postura de tata si ca abia asteapta Sarbatorile de Iarna din acest an, pentru ca Esmeralda Amada, in varsta de 1 an, incepe sa priceapa ce se petrece in jurul sau, scrieElle.ro.

Contractul cu Pro i-a dezghetat santierul! Reangajat in televiziune, Calinescu pare dispus din nou la investitii. Santierul din Herastrau al lui Florin Calinescu, unde nu s-a miscat nimic de luni bune, a prins din nou viata. Pauza pe care au luat-o lucrarile a coincis cu perioada de pauza a actorului de pe micile ecrane. Mai precis, este vorba despre o constructie inceputa pe locul unui restaurant cu istorie de pe Soseaua Kiseleff, zona Piata Presei Libere. Florin Calinescu a demolat fostul local in urma cu un an si a ridicat o alta cladire, ce va avea aceeasi destinatie. Insa, de mai mult de jumatate de an, santierul era inghetat, singurele persoane care mai misunau prin zona fiind angajatii unei agentii de paza, care- l fereau de hoti. Nu spune nimeni ca marele Calinescu intrase in faliment, insa dadea semne ca si-a pierdut disponibilitatea de a cheltui din economii. Insa, recent, de cand actorul si-a luat in serios statutul de jurat la "Romanii au talent", contra unor beneficii materiale pe masura valorii lui, cheful de investit i-a revenit si, cam tot de atunci, camioane vin, descarca materiale de constructii si pleaca, semn ca lucrarile au fost reluate, anuntaLibertatea.