Cine e supermodelul care o va inlocui pe Pamela Anderson in filmul Baywatch. Iubitul celebru de care s-a despartit de curand. Celebrul serial de televiziune se intoarce in 2017, de data asta pe marile ecrane. Filmul Baywatch si-a anuntat deja si cativa dintre actorii principali. Printre ei, un supermodel celebru. Kelly Rohrbach, model Sports Illustrated si fosta iubita a lui Leonardo di Caprio, va fi CJ Parker - rolul care a fost facut celebru de formele Pamelei Anderson,potrivit Stirile Pro TV.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Alina Borcea, prinsa cu minciuna! Ce spunea despre Pelinel. Primele zvonuri legate de un iminent divort intre Alina Vidican si Cristian Borcea au inceput sa apara inca de acum doi ani. La cateva luni de cand fostul boss dinamovist fusese condamnat la inchisoare, imagini cu Valentina Pelinel vizitandu-l la penitenciar au inceput sa apara in presa. Desi probele erau evidente, sotia lui Borcea nu a vrut sa creada ca ele existe, ba chiar a negat ca o cunoaste pe cea despre care se specula de atunci ca ii este amanta sotului ei,informeaza Click.

Numarul mostenitorilor, marul discordiei in familia lui Fodor! Vedeta PRO TV spera ca Irina il va face tata din nou anul acesta. De cum a devenit tatal Dianei, in martie 2011, Razvan Fodor a spus ca nici el, nici frumoasa lui sotie, Irina, nu vor sa se opreasca aici. Asupra unui singur lucru par sa nu se inteleaga: el mai vrea un copil, Irina, doi. Oricum ar fi, Fodorii sunt pusi pe fapte mari in 2016 si spera ca barza sa-i viziteze pana la sfarsitul anului,noteaza Libertatea.

Nu e Gigi Becali si nici Vica Blochina! Ioana Tufaru a gasit nasi pentru copil! Ce a spus despre latifundiarul. Fiica Andei Calugareanu este in culmea fericirii pentru ca a devenit mamica de baiat. Chiar daca a nascut prematur se pare ca bebelusul se simte foarte bine. Ioana Tufaru si-a vazut visul cu ochii si anume acela de a deveni mamica si acum se bucura alaturi de iubitul ei Ionut, de un copil sanatos. Din cauza unor probleme care au aparut in timpul sarcinii, aceasta a nascut in luna a saptea, un bebelus de 1,7 kilograme,scrie Cancan.

Cristina Spatar, pregatita de divort? Ce spune despre mariajul ei. Cristina Spatar s-a resemnat in fata zvonurile privind infidelitatea sotului. Artista lasa sa se inteleaga ca a facut orice i-a stat in putinta pentru a-si salva casnicia cu omul de afaceri Alin Ionescu si a facut acest lucru de dragul copiilor, insa se pare ca nu a fost suficient. Cristina Spatar face declaratii surpinzatoare in ceea ce priveste relatia ei de cuplu. Dupa ce Alin Ionescu a fost surprins de mai multe ori in compania altor femei, artista a subliniat ca nu va divorta. Acum, lasa sa se inteleaga ca a cam obosit sa lupte pentru relatia ei,scrie Click.