"Blonda lui Iri", in cea mai nonconformista tinuta! A renuntat la sutien si a aparut cu sanii la vedere in fata tuturor! Aflata pentru cateva zile in Grecia, Flore Salalidis sau fosta "blonda a lui Iri", asa cum o stie toata lumea a purtat cea mai nonconformista tinuta, intr-o seara calduroasa de primavara. Intr-o rochie neagra transparenta, tanara si-a expus sanii in toata splendoarea. Flore a facut publica imaginea incendiara, pe contul de socializare. Flore Salalidis este cunoscuta drept "blonda lui Iri", dupa ce a fost protagonista unui imens scandal. Ea si o alta tanara, pe nume Anca, au fost surprinse, in urma cu ani, in jacuzzi-ul magnatului de la Izvorani, Irinel Columbeanu. In urma cu putin timp, si-a surprins fanii de pe contul de socializare, cu o imagine, in acre apare mai mult dezbracata decat imbracata, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Inna starneste imaginatia barbatilor! Fotografia in care apare...topless. Inna este una dintre cele mai sexy cantarete din Romania si isi etaleaza formele in toata splendoarea lor, postand diverse fotografii pe site-urile de socializare. Solista si-a innebunit fanii cu pozele in care apare goala, iar recent a pus din nou prvitorii pe jar cu o imagine foarte sexy. Inna a publicat o fotografie pe Instagram in care este pe mare, fara sutien si intr-o pereche de jeansi scurti. Ea sta cu spatele la camera, in timp ce isi acopera sanii cu o mana, iar cu cealalta se sprijina. Inna a castigat peste zece premii in cadrul mai multor competitii muzicale, cele mai notabile fiind Romanian Music Awards si MTV Music Awards, piesele nominalizate fiind "Hot", "Love" si "Amazing". In 2010, piesa "Hot" a ajuns pe locul 1 in topul Billboard Hot Airplay. Inna s-a remarcat si din punct de vedere al frumusetii. Vedeta a avut mai multe pictoriale in Romania, Franta si Cehia, fiind votata una dintre cele mai frumoase femei din lume, anuntaCancan.ro.

Anamaria Prodan a intors toate privirile la o prezentare de moda. Arata spectaculos dupa ce a slabit 15 kilograme! Anamaria Prodan a reusit sa intoarca toate privire atunci cand a aparut la prezentarea de moda a Victoriei Sava. Impresara arata spectaculos dupa ce a slabit 15 kilograme, iar tinuta purtata miercuri seara i-a pus in valoare silueta perfecta. De cand a a ajuns la aceleasi masuri cu fetele ei, Anamaria nu doar ca le da din hainele ei, dar mai ia si ea de la fete. "De doi ani avem aceasta problema. Cand am plecat in America am pandit geamantanul. Cand au adormit l-am deschis sa vad fara ce haine am ramas. Acum iau si eu de la Rebecca. Nu cele stramte, cele mai largute. Fetele sunt fericite ca am revenit la masurile alea normale", a declarat Prodanca pentruLibertatea, zilele trecute.

Eva Longoria - Insarcinata cu primul copil la 41 de ani? Eva Longoria s-a logodit la sfarsitul anului trecut cu Jose Antonio Baston, un om de afaceri mexican, iar fanii sai asteapta cu mare nerabdare sa o vada mireasa. Actrita in varsta de 41 de ani le-ar putea rezerva insa o mare surpriza, anuntand ca este insarcinata. O fotografie postata de ea pe Instagram a provocat numeroase comentarii, fanii intrebandu-se daca nu cumva este insarcinata. Vedeta, cunoscuta pentru silueta ei armonioasa, afiseaza intra-adevar o burtica neasteptat de mare, insa nu se stie daca Eva este insarcinata sau fotografia i-a indus in eroare pe fanii ei. Eva a declarat in trecut ca vrea sa aiba copii si sa fie mama, dezvaluind ca atunci cand filma pentru serialul ￯Neveste disperate￯, producatorii i-au interzis sa ramana insarcinata, scrieViva.ro.

Sotul Elenei Basescu rupe tacerea. Ce spune Bogdan Ionescu despre divort! "Ne concentram pe cresterea celor doi copii". Bogdan Ionescu, alias Syda, si Elena Basescu sunt casatoriti si au impreuna doi copii. Dupa ce au aparut informatii conform carora cei doi ar divorta, sotul mezinei lui Traian Basecu rupe tacerea si vorbeste pentru prima data despre aceste zvonuri. Pentru cei care credeau ca Elena si Bogdan vor divorta, ei bine, lucrurile nu stau deloc asa, iar cei doi au o casnicie fericita. Syda a lamurit situatia si a infirmat toate informatiile care au circulat prin presa in ultimele zile. ￯Nu divortam. Am construit impreuna o familie frumoasa, avem o casnicie solida si ne concentram total pe cresterea celor doi copii, Sofia Anais si Traian junior ￯, a declarat Bogdan Ionescu la Romania TV, anuntaLibertatea.