Andreea Balan, cu burtica de gravida la vedere in ultimul videoclip. Andreea Balan si-a lansat oficial in urma cu putin timp ultimul videoclip al piesei care se numeste "Carusel". Chiar daca atunci cand s-a filmat materialul video massmedia nu stia despre sarcina artistei, in imagini se poate observa la un moment dat burtica de gravida pe care a incercat atata timp sa o ascunda. Andreea Balan si George Burcea s-au indragostit la prima vedere si locuiesc impreuna inca din primele luni ale relatiei care tine de aproape un an. Mai mult decat atat, in preajma cantaretei se vorbeste ca iubirea dintre cei doi este extrem de intensa, talentata artista simtind, in sfarsit, ca si-a gasit barbatul de care avea nevoie. Cei doi vor deveni parinti anul acesta, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Paula Seling si-a deschis sufletul! Dezvaluiri neasteptate despre mariajul ei. Paula Seling este una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul romanesc. Cu toate acestea, vedeta a facut dezvaluiri despre casnicia sa in cadrul unui interviu pentru Antena Stars. Desi nu-i place sa-si puna viata intima pe tapet, Paula Seling a facut cateva marturisiri legate de mariajul sau. Ea si-a deschis sufletul si a explicat cum este relatia cu partenerul sau de viata, anuntaLibertatea.

Giulia Anghelescu - Dezvaluiri despre marea ei pasiune. Giulia si-a construit o cariera in muzica, insa marea ei pasiune, neobisnuita pentru o femeie, ramane alta si anume sa conduca masini. "Conduc masina de la 18 ani", ne-a spus Giulia, care si-a luat si licenta de pilot de raliu. Vedeta ne-a spus si care este unul dintre cele mai mari visuri ale ei, informeazaViva.ro.

Privelistea pe care orice barbat viseaza sa o vada in fiecare dimineata. Cum arata Ana Mocano in costum de baie. Ana Mocanu este una dintre cele mai dorite si in acelasi timp sexy tinere din peisajul autohton monden. Vedeta TV este in acest moment in cautarea marii iubiri dupa in urma cu cateva luni s-a despartit de Valentin Burada, un om de afaceri din Buzau. Frumoasa asistenta TV a reusit sa starneasca imaginatia fanilor sai, mai ales a barbatilor care o urmaresc in mediul virtual dupa ce a postat o imagine in care apare in costum de baie. Ana este o impatimita a sportului si are un trup perfect tonifiat si niste forme de invidiat. Ana Maria Mocanu este de profesie dansatoare. Dar, Putini sunt insa cei care stiu asistenta TV a fost candva o fata cuminte, timida, care invata extrem de bine si chiar mergea la olimpiade la limba romana, scrieCancan.

Sinead O'Connor, mesaj cutremurator dupa ce a fost gasita de politie. "Sa-i spui fiului nostru diabolic". Sinead O'Connor si-a socat fanii de pe contul de socializare, dupa ce a publicat un mesaj cutremurator. Artista i-a trimis o scrisoare primului dintre cei patru fosti soti ai sai, pe car apoi e a publicat-o pe Facebook, imediat dupa ce a fost gasita de Politia din Chicago. Textul publicat de artista irlandeza i se adreseaza producatorului muzical John Reynolds, primul ei sot, cu care a fost casatorita din 1989 pana in 1991 si cu care are un fiu, Jake. "Sa-i spui fiului nostru diabolic ca o persoana care sufera de afectiuni medicale, ale caror simptome includ pulsiuni suicidare, nu este manipulatoare, insa el este un fiu de tarfa, o bruta sovina, la fel ca bunicul lui (...) M-ati abandonat cu totii pentru ca eu am avut tendinte suicidare. Banda de tarfe dovedite! M-ati lasat sa mor", a fost mesajul artistei, anuntaLibertatea.