​Ce s-a vazut pe burtica Andreei Balan, la ultimul concert. Poza care spune totul. Andreea Balan este o viitoare mamica activa. Desi este insarcinata in patru luni, Andreea Balan isi onoreaza toate contractele pentru concerte, canta, danseaza si se distreaza pe scena, ca de obicei. Cantareata a sustinut recent un spectacol la Bistrita, pe o scena amenajata in aer liber, iar tinutele ei au evidentiat burtica mai mult decat oricand. Deocamdata, artista foloseste tinutele obisnuite de concert, dar probabil nu o va mai putea face prea mult de acum inainte, pentru ca burtica incepe sa creasca si mai mult. Andreea a publicat pe o retea de socializare mai multe imagini din timpul concertului, insa una dintre ele a impresionat-o pana si pe ea. Fotograful a surprins-o in timp ce razele soarelui ii acopereau burtica, iar cantareata a gasit imediat semnificatia imaginii. "Bebelul meu e luminat", a scris artista, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nicoleta Nuca, cu sanul la vedere in noul videoclip. Nicoleta Nuca e o artista consacrata si o femeie deosebit de sexy care a avut succes cu noul ei videoclip, la numai o zi de la lansare. Sa fie insa oare si datorita unei mici "erori" de imagine, spre deliciul publicului masculin? Nicoleta Nuca si-a lansat luni noul ei videoclip, ￯Castele de Nisp￯. Asa cum ne-am obisnuit, cantareata apare in ipostaze deosebit de sexy, care ii pun in evidenta formele apetisante, caci, nimeni nu poate contesta ca pe langa voce, Nicoletei nu-i lipseste frumusetea. Artista a imbracat pentru acest videoclip doua tinute, un body negru cu dantela si unul alb, dar nu asta vrem sa aratam, pentru ca cel mai bine o fac specialistii de la verdict.ro. Nicoleta ne dezvaluie un pic din feminitatea ei, pentru ca din costumatia sexy i se pot vedea sanii in toata splendoarea lor, anuntaCancan.

Anamaria Prodan, gest obscen, ca fotbalistii! De cand a slabit 15 kilograme, Anamaria Prodan se pozeaza numai in ipostaze incendiare. Sexy-impresara a aparut la piscina, intr-un costum de baie intreg, care ii lasa la vedere noile implanturi, dar si talia trasa prin inel. Incantata de atmosfera, sotia lui Laurentiu Reghecampf s-a pus pe pozat, fiind protagonista unei adevarate sedinte foto. In agitatia momentului, Anamaria a omis, insa, ca aparatul de fotografiat a imortalizat o ipostaza indecenta. Anamaria Prodan (43 de ani) se lauda cu silueta ei si are si cu ce. Mai usoara cu 15 kilograme, sexy-impresara este o femeie ale carei forme au intors recent multe priviri. Sigura pe ea, Anamaria s-a lasat fotografiata la piscina, intr-un costum de baie negru, intreg, decupat in zona taliei. Cu noile implanturi la vedere, vedeta a strans o gramada de complimente, insa i-a scapat un mic detaliu. Mana ei a alunecat intre coapse si a ramas fix in zona intima, pret de cateva secunde, suficiente insa ca aparatul de fotografiat sa imortalizeze ipostaza, informeazaClick.

Roxana Vancea si-a etalat fundul in costum de baie, la plaja. Roxana Vancea este una dintre cele mai apetisante prezente feminine din showbizul de la noi. Trage de fiare si tine dieta pentru a se mentine in forma maxima, iar cea mai recenta sedinta foto arata ca eforturile ei sunt rasplatite de un corp fara cusur. Mai mult decat atat, ea s-a pozat la plaj, intr-un costum de baie minuscul, etalandu-si fundul si coapsele bine lucrate la sala de care est foarte mandra. Fotografia a fost publicata pe o retea de socializare, iar amicii virtuali ai Roxanei au fost extaziati de ce au vazut. Roxana Vancea este una dintre cele mai sexy femei din Romania, insa refuza sa aiba relatii serioase si sa devina mama. Vedeta a explicat recent de ce nu vrea sa se marite niciodata si a lamurit problema orientarii sexuale, despre care s-a vorbit in ultima perioada, scrieLibertatea.

Adela Popescu a intrat in concediu de maternitate. Adela Popescu va aduce pe lume primul sau copil, un baietel, care poate veni pe lume oricand de acum inainte, deoarece vedeta a intrat deja in luna a 9-a de sarcina. Adela se afla in concediu de maternitate, pana la toamna, iar momentul in care a parasit platoul emisiunii "Vorbeste lumea" a fost unul extrem de emotionant, ea plecand cu ochii in lacrimi din locul care i-a devenit extrem de drag. "Totul a pornit ca o joaca. Nu mi-as fi imaginat niciodata ca o sa imi placa atat de mult si ca despartirea va fi asa de grea. Da, admit ca starea poate fi exacerbata si din cauza hormonilor, dar pana una alta asta simt, asta spun." Adela a enumerat cateva dintre lucrurile care ii vor lipsi de acum inainte, precum: "drumul pana la studio, cafeluta cu mult lapte si scortisoara, cornul cu unt si discutiile matinale pe care le aveam cu Radu in masina in fiecare dimineata in drum spre platou( sotul nu ma mai lasa sa conduc de doua luni)..." Adela promite ca va fi cu ochii pe Cove, colegul sau de platou, iar din toamna va reveni pe micile ecrane, anuntaViva.ro.