Angelina Jolie l-a parasit pe Brad Pitt pentru un miliardar insurat. Angelina Jolie l-a parasit pe Brad Pitt, deoarece aceasta s-a implicat deja intr-o alta relatie cu un miliardar insurat, de care este extrem de indragostita, potrivit revistei americane Star. Brad Pitt a fost surprins de faptul ca sotia sa, Angelina Jolie, a decis sa divorteze si nu a vrut sa lupte pentru casnicia lor. Insa, actrita a facut acest lucru pentru ca deja iubeste un alt barbat si i-a recunoscut lui Brad acest lucru. Potrivit publicatiei Star, Jolie se intalneste de ceva timp in mare secret cu un miliardar insurat, informeazaLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Antonia si-a acoperit sanii doar cu o plasa la nunta lui Cotabita.Antonia a atras privirile tuturor invitatilor la nunta lui Gabriel Cotabita. Artista a imbracat o rochie sexy la petrecerea de duminica, 9 octombrie, data in cinstea mirilor. Antonia a venit la bratul iubitului ei Alex Velea si a purtat o rochie care i-a pus in valoare bustul generos. Mama Deliei, Gina Matache, a postat pe contul de socializare, o fotografie in care apare alaturi de Antonia si Alex Velea. "Frumusei foc", a fost mesajul acesteia, relateazaClick.

Anamaria Prodan s-a pozat in sutien! Imaginea a ajuns pe internet. Nu degeaba i se spune Anamariei Prodan "sexy-impresara"!. Sotia lui Laurentiu Reghecampf stie cum sa-si puna in evidenta formele provocatoare, asa cum s-a intamplat luni. "Sexy-impresara" s-a pozat in sutien, dupa care a postat fotografia pe pagina ei de socializare. La scurt timp, prietenii virtuali au dat like si au inceput sa comenteze. I-au spus sotiei antrenorului Stelei ca are un corp de milioane si ca este foarte sexy. Luna trecuta, sexy-impresara s-a afisat la unul din meciurile Stelei cu un decolteu generos care ii punea in evidenta bustul generos, noteazaCancan.

Bianca Dragusanu isi schimba silicoanele? Cum a fost surprinsa proaspata mamica. Bianca Dragusanu isi schimba silicoanele dupa nastere? Asta a fost intrebarea fanilor, dupa ce vedeta a postat pe contul de socializare, o imagine, in care apare alaturi de renumitul doctor estetician, Calin Dobos. Bianca Dragusanu isi schimba silicoanele dupa nastere. Aceasta a postat pe contul de socializare, o fotografie in care apare alaturi de doctorul estetician. Vedeta a devenit mama in urma cu doar cateva zile si nu este exclus ca in curand sa apeleze din nou la operatiile estetice. Pana atunci insa, proaspata mamica s-a apucat din nou de sport, scrieLibertatea.

Andreea Antonescu, super sexy la nunta lui Cotabita! Toti s-au uitat la decolteul ei.Intr-o lume ideala, invitatele la o nunta trebuie sa straluceasca mai putin decat mireasa. Cel putin asa cere codul vestimentar al evenimentelor de acest gen. In realitate, toate femeile se straduiesc sa arate perfect cand merg la o nunta. Chiar daca asta inseamna, de multe ori, sa puna in umbra mireasa. A fost si cazul Andreea Antonescu (34 de ani), care a afisat un decolteu de infarct la nunta lui Gabriel Cotabita, duminica, octombrie. Cantareata a postat o fotografie de la petrecere, in care apare alaturi de Cristi Brancu si Oana Turcu, potrivitClick.