A aratat tot intr-o sedinta foto provocatoare. A condus doua masini de la reprezentanta lui Ion Tiriac, asa ca a simtit nevoia sa-i raspunda cu aceeasi generozitate. Laurette a pozat pe calea ferata, folosindu-se de accesoriul preferat al fostului mare sportiv: racheta de tenis! Sexy si rea! Cam asa ar putea fi descrisa, in doua cuvinte, Laurette Atindehou (33 de ani), in acest pictorial special. Tinand cont ca in prim plan apare racheta de tenis, nu putem sa nu ne gandim ca imaginile ii sunt adresate lui Ion Tiriac, magnatul care vara aceasta a fost surprins la plaja, in compania mulatrei, informeazaClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Dorian Popa, pe urmele lui Miley Cyrus. S-a specializat in show erotic cu stripperi, interzis barbatilor. In urma cu cinci ani Dorian Popa rupe inimile adolescentelor din intreaga tara cu trupa fenomen LaLa Band si prin aparitia sa in serialul Pro TV "Pariu cu viata". In prezent s-a specializat in show erotic si a ajuns sa se vanda la pachet cu o brigada de striperi pentru a distra doamnele cu pofta de viata. Ca si fostul ingenuu personaj Disney Hannah Montana, devenita Miley Cyrus, solista regina a show-urilor vulgare si lascive, Dorian Popa a ingropat vremurile cand canta despre dragoste si problem adolescentine, potrivitLibertatea.

"Profa de sex" s-a cumintit. Laura Andresan s-a iubit cu foarte multi barbati celebri, politcieni sau oameni "cu greutate" in zonele mai sensibile ale societatii dar de ceva timp s-a asezat la casa ei. Ba, mai mult, acum patrunde...in mintile oamenilor, pentru ca s-a specializat intr-o meserie extrem de apreciata! A disparut de mai multa vreme din tabloide si de la emisiunile TV, si-a schimbat infatisarea, dar a ramas la fel de sexy. "Profa de sex", cum era cunoscuta Laura Andresan, are acum parul lung cu breton dar acelasi zambet incofundabil. Intre timp, a terminat psihologia, pentru a oferi sfaturi... avizate asupra relatiilor de cuplu, noteazaCancan.

Gheorghe Turda: "Mi-as dori sa intalnesc o femeie de casa". Au trecut trei luni de cand s-a despartit de Lucia Lazar (54 de ani), femeia alaturi de care a petrecut cinci ani. Gheorghe Turda (68 de ani) nu pare deloc daramat de statutul de burlac ba, din contra, ii prieste. L-am intalnit saptamana aceasta, la evenimentul "Femei de 10", organizat de Marina Almasan. Era imbracat la patru ace, binedispus si cu un tonus bun. Solistul de muzica populara ne-a spus ca trece prin cea mai frumoasa perioada din viata sa si ca o duce foarte bine si cu sanatatea, relateazaClick.

Cum arata barbatul de care este indragostita Dj Wanda. Mereu optimista, zambitoare si plina de energie, asa putem sa o descriem pe Dj Wanda, care fara doar si poate, este o nonconformista. Cu toate ca este o impatimita a calatorilor, Dj Wanda a trecut si prin mai multe momente neplacute de cand calatoreste. "S-a intamplat frecvent sa imi pierd bagajele sau o data era chiar sa pierd avionul. M-au strigat in aeroport la check-in, iar eu eram foarte obosita si aveam si castile si am adormit. Noroc ca cineva a venit la mine sa imi spuna, arataCancan.