Ce provocare i-a lansat Paul lui Despot, dupa "Vocea Romaniei": "Sa vedem care e mai bun". Paul Panait de la Gaz pe Foc a fost furios dupa ce prestatia lui pe scena de la "Vocea Romaniei" nu a intors niciun scaun. Juratii au fost surprinsi cand s-au intors si au vazut cine canta. S-au simtit prost ca nu l-au ales si au incercat sa ii explice ce a facut gresit ori ce au simtit in vocea lui si i-a determinat sa nu apese butonul. Paul a fost cel mai deranjat de reactia lui Adi Despot, si desi pe moment nu si-a exprimat aceste ganduri, cantaretul i-a adresat o provocare pe Facebook, ulterior. "Provocare lansata lui Adi Despot: as vrea sa-l invit intr-o emisiune sa cantam impreuna pop, rock, folclor, orice, absolut orice stil muzical, sa vedem care e mai bun", a declarat Paul intr-un video, scrie Click.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Avril Lavigne este "cea mai periculoasa celebritate" in mediul online anul acesta. Companiile dezvoltatoare de antivirusi au anuntat ca Avril Lavigne este "cea mai periculoasa celebritate" in mediul online anul acesta, scrie CNN. Avril Lavigne este acum cea mai periculoasa celebritate cand vine vorba de cautarile online, potrivit companiei McAfee. Raportul prezinta celebritati care genereaza cele mai riscante rezultate de cautare si care i-ar putea expune pe fanii lor la site-uri web rau intentionate, noteaza Libertatea.

Inregistrare compromitatoare cu Maria Constantin. Fostul sot ameninta ca o va face publica daca va incerca sa-i ia copilul. Fostul sot al Mariei Constantin o ameninta pe aceasta cu o inregistrare bomba, care ar trimite-o direct in ancheta la Protectia Copilului! Ciprian Tapota sustine ca va recurge la aceasta daca Maria Constantin va incerca sa-i ia custodia copilului! Ciprian Tapota se teme ca Maria Constantin ii va deschide un proces pentru a-i cere custodia copilului lor, pe care el il creste, declarand in nenumarate randuri ca a refuzat sa vina sa-l vada si chiar nu i-a dat un simplu telefon de ziua lui. "Vrea sa-mi ia copilul, e un plan diabolic. N-o intereseaza de el, nu plateste nici pensia alimentara de nici nici 168 de lei pe luna" a spus Tapota, potrivit Cancan.

Fiul lui Van Damme, arestat pentru posesie de droguri. Fiul celebru al lui Jean-Claude Van Damme a fost arestat, in urma cu cateva zile, pentru suspiciunea de amenintare al unui coleg de apartament cu un cutit. Van Varenberg (21 ani) a fost retinut de politie si pentru posesia de substante interzise, dar a fost eliberat in schimbul unei cautiuni de 10.000 de dolari. Fiul lui Van Damme a fost filmat de camerele de supraveghere atunci cand a fost retinut de politia locala din Arizona pentru ca iti amenintase colegul de apartamentu cu un cutit de bucatarie. "Baieti, doriti putina publicitate?" , ar fi intrebat Van Varenberg atunci cand a fost condus de reprezentantii politiei la sectie, conform Click.

Lora a fost o fata saraca. Multe luni a purtat acelasi trening, castigat la un concurs in Bucuresti. In prezent este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi si in acelasi timp una care isi poate satisface aproape orice capriciu financiar, insa in urma cu cativa ani Lora a fost atat de saraca, incat hainele si pantofii erau un lux pentru ea. Cantareata si-a amitit cum a venit in Bucuresti la un concurs, sperand sa-si construiasca o cariera muzicala, insa a fost nevoita sa se reintoarca la Galati, in orasul natal. Atunci, Lora a plecat din Capitala cu un premiu constand intr-un trening si o pereche de adidasi, pe care i-a pretuit enorm, informeaza Libertatea.