Imagini socante. Florin Salam manelist a ajuns de nerecunoscut. Dupa ce a luat decizia de a se retrage din muzica, Florin Salam a evitat aparitiile publice. Faptul ca nu a mai fost vazut a dus la nasterea mai multor ipoteze. S-a spus ba ca este grav bolnav, ba ca are interdictie de la interlopi, ba ca a castigat un milion de euro la ruleta si pleaca din tara! Din nefericire pentru fanii celebrului manelist, Florin este de nerecunoscut si nu pare deloc intr-o forma fizica buna, imaginile fiind ingrijoratoare, potrivit Cancan.ro.

VedeteFoto: Colaj foto

Asa arata fara strop de machiaj reginele audientelor! Divele de la televizor, cu state vechi in aceasta bransa, sunt adevarate motoare de audienta pentru statiile TV. Dar te-ai gandit cum arata atunci cand ies din emisie si isi sterg stratul gros de machiaj de televiziune? Ti le aratam noi. Probabil cea mai socanta transformare vine din partea Mirelei Boureanu Vaida, care la doar 35 de ani a reusit sa stranga un CV impresionant in televiziune. Acum prezinta "Acces direct" (Antena 1), inlocuind-o pe titulara Simonei Gherghe, care se afla in concediu de maternitate pana in ianuarie, scrie Click.

Despre Adrian Nastase, toata lumea stie ca este casatorit cu Dana Nastase. Acesta, insa, mai are o casnicie la activ. Cu foarte multi ani in urma, politicianul Adrian Nastase a fost casatorit cu fiica unui demnitar, Ilinca Preoteasa. Ilinca Preoteasa, actualmente Bartolomeu, prima sotie a lui Adrian Nastase, este fata fostului ministru de Externe al Romaniei, Grigore Preoteasa, care a murit in tragicul accident de avion petrecut pe 4 noiembrie 1957, la Vnukovo, langa Moscova. Ilinca si Adrian s-au cunoscut pe bancile facultatii, ambii absolvind cursurile Universitatii Bucuresti, potrivit Libertatea.

Ea e noua regina a fitnessului. A depasit-o pe Jen Selter ca numar de fani. Sommer Ray, 20 de ani, e considerata noua regina a fitnessului dupa ce a reusit sa o depaseasca pe Jen Selter ca numar de fani pe retelele de socializare. Tanara era deja un fotomodel apreciat, insa imaginile postate pe Instagram au facut-o si mai celebra. In prezent, ea are 17 milioane de fani. Jen a ramas pe locul doi, cu 11,5 milioane de fani, potrivit GSP.ro.

Interzis minorilor si cardiacilor! Uite cum poza Madonna goala la varsta de 18 ani. A ajuns Regina muzicii pop, dar si-a croit drumul in varful piramidei pornind de jos. Madonna (59 de ani) si-a castigat existenta in anii studentiei pozand pentru diversi artisti. Exista peste 100 de fotografii cu ea in pielea goala. Recent, au fost scoase la licitatie cu preturi pornind de la 500 sau 1.000 dce dolari. Colectia de fotografii indecente cu diva care are o avere ce se apropie de un miliard de dolari au fost scoase la licitatie, potrivit Click.