Snoop Dogg vrea sa o scoata la intalnire pe Regina Marii Britanii! Ii va gati personal.Celebrul rapper, Snoop Dogg (46 de ani), are vise mari si nu glumeste. chiar isi doreste sa o scoata la intalnire pe Regina elisabeta a II-a a Marii Britanii. In plus, vrea sa-i gateasca personal specialitatile dupa care se da in vant regina...si nu, nu se gandeste la vreun adaos de etnobotanice. Cantaretul si-a marturisit dorinta in exclusivitate, jurnalistilor de la Daily Star: "Va fi onoarea lui Snoop (vorbeste la persoana a treia, n.r.) sa vina sa-i gateasca Maiestatii Sale si Familiei Regale. Stiu cum sa gatesc tartar de ton ca aperitiv. Specialitatea mea este o reteta de peste pe care imi place sa o numesc Baked Doggfather of Sole. Si, desigur, negrese la sfarsit", scrieClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce n-a apucat sa-i spuna Alexandru Arsinel prietenei sale de-o viata, Stela Popescu.Dupa inmormantare, Arsinel si-a deschis sufletul in fata camerelor TV. "Cateodata trebuie sa mori ca sa ai parte de o slujba atat de minunata. Sa ma iertati ca nu am sa vorbesc liber, pentru ca imi este greu. Am avut cateva zile infernale. A plecat Stela! Si lasa in urma o imensa durere neamului romanesc, familiei, prietenilor, mediului artistic. Cand m-am referit la familie, m-am gandit si la familia noastra, de la Teatrul de Revista Constantin Tanase. Stela! Plecarea ta reprezinta o mare pierdere. Ma simt singur pe scena, fara tine. Dupa 4 decenii in care am impartit aplauze si lacrimi ... vei ramane steaua noastra. Incepand de astazi, o noua stea va straluci pe cer, in constelatia marilor valori care nu mai sunt printre noi", spunea marele actor, citat deCancan.

Dan Negru, dezvaluri despre ultimele zile ale Stelei Popescu. "Trebuia sa filmam episodul de Craciun pentru Guess My Age - Ghiceste varstadar nu am gasit nici macar o zi libera in agenda ei in perioada filmarilor. La 80 de ani avea o agenda full! Asa ca am renuntat si am filmat impreuna acu' doua saptamani pentru un episod normal. Avea sa fie ultima ei aparitie intr-un show de televiziune. A stiut sa foloseasca televiziunea inca de la inceputuri. Acu' vreo 20 de ani cand am prezentat prima data Festivalul Mamaia mi-a povestit despre cum a prezentat la televiziune primul "Cerb de Aur" impreuna cu Iurie Darie, cu Valeriu Lazarov producator general si cu Octavian Paler director de festival! Azi, in ultima zi, televiziunea continua sa o devoreze", a scris Dan Negru, potrivitEVZ.

Adevarata relatie dintre Brigitte si Nastase. Ce face fostul tenismen cand sotia nu-i in preajma.Zilele trecute, la inaugurarea unui restaurant uruguaian, Ilie Nastase a venit fara (inca) sotia lui, Brigitte. Motivul pentru care bruneta nu l-a insotit nu are legatura cu o noua disputa, ci Brighitte a ales sa mearga la un salon de infrumusetare. Chiar si asa, fostul mare tenismen a avut grija sa o aiba mereu alaturi pe partenera lui de viata. Pe ecranul telefonului mobil trona, la loc de cinste, una dintre fotografiile preferate ale sotiei sale. Asa ca, ori de cate ori ii suna telefonul, primea vreun mesaj sau voia sa vada cat este ceasul, Ilie dadea ochi in ochi cu Brigitte. Cu alte cuvinte, Brigitte nu ar mai trebui sa aiba niciun motiv de ingrijorare cum ca fostul tenismen se mai vede si cu alte femei, caci poza cu ea de pe telefon le reaminteste ca primul loc este ocupat deja, relateazaLibertatea.

Andreea Marin a parasit tara dupa ce a fost atacata dur de Oana Zavoranu. Andreea Marin l-a luat cu ea in vacanta si pe catelul ei, un ciobanesc german. "Prima calatorie impreuna", a anuntat Andreea Marin pe aceeasi retea de socializare, publicand o fotografie cu patrupedul. Andreea Marin a fost atacata dur, recent, de catre Oana Zavoranu, care a acuzat-o ca a fost langa Stela Popescu la ultima aparitie publica a actritei si ca nu a luat nicio masura cand a vazut starea in care se afla actrita. "Zana" a reactionat la acuzatiile primite. "Nu a fost nimeni indiferent. Dimpotriva. Doar ca nu suntem doctori... A ras, a avut energie, momentul de pe scena a fost cel care ne-a intristat, dar nu ne-am putut gandi atat de departe... o vedeam nemuritoare... asa cum l-am vazut si pe tatal meu...", a raspuns Andreea Marin criticilor, anuntaCancan.