Oana Zavoranu si-a facut un talisman cu sangele pisicii ei.Oana Zavoranu nu se poate abtine fara sa nu socheze. De data aceasta, vedeta a povestit cum si-a impaiat motanul care i-a murit in urma cu doi ani. Aceasta l-a ingropat, insa dupa ce si-a dat seama ca nu voia ca acesta sa putrezeasca in pamant, l-a dezgropat si l-a tinut doua zile in congelator pana a gasit persoana potrivita sa-i impaieze pisica. Zavo a facut cateva declaratii ireale. Vedeta a marturisit ca avea o legatura foarte apropiata cu motanul ei si i-a fost greu sa se desparta de acesta. Dupa doi ani, Oana a primit pisica impaiata si este mai fericita ca oricand, informeazaClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Catrinel Menghia, fara lenjerie intima pe covorul intins la o gala regala.Catrinel Menghia a reprezentat cu succes tara noastra la o gala regala, unde a fost coprezentatoare. Modelul in varsta de 32 de ani a avut o aparitie ravasitoare, cu o rochie extrem de decoltata care i-a pus in valoare feminitatea! Catrinel Menghia a fost coprezentatoare la o gala regala de la Monte Carlo. Daca rochia lunga a lasat sa se vada doar in lumina reflectoarelor ceva in partea de jos, nu acelasi lucru se poate spune despre "decupajele" si decolteul vedetei, care evident, nu avea cum sa poarte sutien la asa o rochie spectaculoasa. "A fost o onoare pentru mine sa fiu prezenta la acest eveniment, in calitate de coprezentatoare a acestei gale remarcabile date in cinstea aniversarilor Printului Jacques si a Printesei Gabriella. Sunt incantata sa fac parte din marea familie a ambasadorilor de la Monaco. Va multumesc tuturos si va doresc sarbatori binecuvantate", a scris Catrinel Menghia pe retelele de socializare, potrivitCancan.

Ce a patit Gina Pistol de ziua ei.Petrecerile fara cei dragi sunt intotdeauna un motive de tristete, chiar si pentru Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii TV "Asia Express" de la Antena 1. Vedeta a fost nevoita sa isi petreaca aniversarea in Cambodgia, unde se filmeaza etapa curenta a emisiunii. Pentru a ii aduce aminte de gusturile de acasa si a o face sa se simta pretuita, membrii echipei de productie si concurentii i-au organizat o petrecere-supriza cu un tort "romanesc" care a lasat-o fara cuvinte. Citata de SpyNews.ro, Gina a declarat ca petrecerea i-a provocat o imensa bucurie, vazand cat le pasa oamenilor de ea, in special cu ocazia zilei ei de nastere. Faptul ca a auzit cantandu-i-se "La multi ani!" in limba romana a reusit sa ii aduca aminte de cei dragi de acasa, cu care isi doreste sa recupereze cat de curand timpul pierdut, scrieEVZ.

Ed Sheeran aproape sa creeze un incident diplomatic: l-a atins pe printul Charles.Cantaretul Ed Sheeran aproape sa creeze un incident diplomatic dupa ce l-a atins pe printul Charles in timpul ceremoniei in care artistul era decorat cu medalia Member Of The Most Excellent Order Of The British Empire, scrie Vanity Fair. Ed Sheeran a incalcat protocolul regal dupa ce a pus mana pe bratul printul Charles dupa ce mostenitorul coroanei i-a inmanat acestuia ordinul MBE (Member Of The Most Excellent Order Of The British Empire), o decoratie acordata de regina insasi celor care au adus servicii si au dovedit loialitate casei regale britanice, relateazaLibertatea.

Lora si-a facut curaj si a vorbit despre dramele din viata ei.Lora a trecut prin momente grele in trecut, rememorand acum, in preajma sarbatorilor, clipele dureroase din copilarie. Totul a inceput pentru artista atunci cand si-a pierdut tatal, la varsta de 4 ani! Tatal cantaretei a murit intr-un accident si nu a aflat amanunte despre decesul acestuia mult timp, pentru ca mama ei a vrut sa o protejeze. "La patru ani a murit tatal meu intr-un accident. Nu mi s-au spus niciodata foarte multe si la inmormantarea lui a venit foarta multa lume. Tata era un chirurg de nota 10. Eram trista in poze", a spus Lora intr-o emisiune TV. Mai mult, si primul ei videoclip a fost umbrit de o veste trista, pentru ca inainte ca regizorul sa spuna "Motor" a primit telefonul care o anunta ca a murit bunica ei, conformCancan.