Convertirea trupei dance Animal X la rock a marcat declinul a trei baieti candva adulati de 70% din populatia de sex feminin din Romania.

De fapt, nu convertirea propriu-zisa e de vina pentru cum se prezinta astazi Vierme, Hiena si Şoparla in fata publicului lor net subtiat, ci naravurile care au survenit in comportamentul lor odata cu aceasta preschimbare.

Dupa o perioada de mai bine de un an in care n-au avut concerte, din lipsa unui impresar bun si din cauza gradului lor avansat de rebeliune, constantenii s-au gandit sa nu mai faca foamea prin Bucuresti, ci sa-si ia inca trei colegi de trupa si sa se-apuce de rockareala.

N-au constientizat faptul ca fanilor trupei le placea pachetul (componenta-muzica) si, oferind doar jumatate din ce au oferit ani la rand, au pierdut teribil. Paguba s-a evaluat in mii, zeci de mii de fani pierduti, care n-aveau nevoie sa vada niste baieti rai, din cale-afara de rai, maturizati parca prea devreme pentru un rock care nu-i prindea, contrafacuti en gros si en detail.

Şoparla, de nerecunoscut

Schimbarile de look ale baietilor au avut si ele un cuvant greu de spus in declinul trupei Animal X. Vierme s-a metamorfozat usor in fetita, cu parul pe umeri si piercing sub buza inferioara, Hiena intr-un simulacru de intelectual, cu ochelari dreptunghiulari de vedere si barba incert crescuta, iar Şoparla a slabit pana a ajuns de nerecunoscut. Ieri dimineata au fost la „Tonomatul de pe 2”.

Ati ramas stupefiati? Va-ntelegem. V-ati prins care e Şoparla? Nici noi! V-ati crucit cand l-ati reperat, totusi? Şi noi! Persoane din fostul anturaj al baietilor ne-au povestit despre preocuparile deloc sanatoase ale celor trei, care, pare-se, consuma substante datatoare de senzatii high de ani de zile. Ăsta ar fi, potrivit acelorasi surse, motivul pentru care baietii de la Animal X au devenit asa rahitici, din Şoparla, cel putin, numai maxilarul si bretonul in ochi aducand a el.

Atac