Dupa ce noua ei cucerire, Marcel Toader, a scos-o ieri la restaurant, Gabriela Cristea s-a "revansat" si, intr-o pauza de emisiune, l-a dus la ea acasa pe ex-sotul Anamariei Ferent, unde cei doi s-au descatusat!

In momentul in care gazda emisiunii "Nora pentru mama" a iesit din masina (normal, Marcel i-a deschis portiera), ochii amorezului s-au plimbat cu lacomie pe posteriorul vedetei TV. A fost primul semn ca fostul sot al Anamariei Ferent stie sa mai si complimenteze femeile, chiar daca din priviri, nu doar sa le provoace traume (vorba nu ne apartine noua, ci fostei doamne Toader!) La masa, Gabriela a continuat sa-si incite noul iubit.

A mancat lasciv, spun sursele noastre, ceea ce l-a facut pe Marcel sa-si piarda controlul si sa-i faca declaratii de dragoste in auzul celorlalti clienti. Dupa ce au terminat pranzul, cei doi au plecat catre Dorobanti si, la ora 14.39 fix, au intrat in imobilul in care locuieste Gabriela. Au ramas la ea acasa, in intimitate pana la 15.44, cand au parasit imobilul. Dar cum "peretii au ochi si urechi", nici peretii casei Gabrielei Cristea nu puteau fi altfel. Asa am aflat ca vedeta TV a facut dus, dupa care, din vorba-n vorba, s-a intins in pat, alaturi de Marcel si s-au dezlantuit intr-o partida de amor salbatic. Acum nici nu stim daca sa mai credem peretii mai departe.

Cancan