Inainte de meciul de la Iasi, Gigi Becali, patronul Stelei, s-a relaxat la o partida de ruleta. Locatia? Cazinoul Platinum, de la Hotel Bucuresti. Pierderi: “doar” 100.000 de euro.

Surse autorizate din cazinou au dezvaluit pentru Libertatea ca latifundiarul a batut recordul de joc: a stat la masa de ruleta aproape 18 ore incontinuu.

Insotit de cativa prieteni, Becali a ajuns la Platinum vineri seara. “A stat numai la ruleta, viata lui!”, a povestit sursa, care a precizat ca jucatorii au ales un separeu.

S-a oprit ca sa vada CFR-ul

Spre miezul noptii, evenimentele s-au precipitat: “In total, Gigi si amicii lui pierdusera peste 2.000.000 de euro. Asa ca Becali a continuat sa stea la masa. Spera sa-i revina norocul. Iar acesta i-a zambit!”. Astfel, Gigi Becali a ramas la Platinum pana sambata, la ora 12.00. Conform celui care a facut dezvaluirea, seful Stelei a castigat 1.900.000 de euro, reducand pierderea pana la 100.000 de euro: “Le-a spus tuturor ca merge sa vada meciul CFR-ului cu Universitatea Craiova. Altfel, cred ca mai ramanea sa joace”.

Libertatea